Coafuri pentru Revelion

Oricum ai petrece noaptea dintre ani, părul tău trebuie să arate fabulos. Iată câteva coafuri pentru Revelion, propuse de cei mai talentați hair-styliști.

Noaptea de Revelion este „scuza” perfectă să porți în păr accesorii strălucitoare sau o coafură mai specială, chiar dacă anul acesta vei avea parte de o petrecere mai restrânsă, ba chiar intimă. Pentru a-ți da o mână de ajutor în alegerea unei coafuri perfecte, hair-styliștii El Studio Style, Wella Professional și Moroccanoil îți sugerează câteva coafuri pentru Revelion de mare efect.

Împletituri

Împletiturile reprezintă o metodă rapidă și ușoară de a ține în control un păr lung și bogat. Ce metodă mai bună pot găsi decât acest gen de styling care va rezista fără îndoială pe toată durata serii? În plus, dacă ești hotărâtă să elimini prin dans toată energia acumulată în ultima vreme, cu o coafură solidă nimic nu iți va sta în cale să te desfășori după bunul plac.

Coada de cal stilizată

Părul prins în coadă pare banal, însă cu puțină mișcare pe vârfuri, află că vei avea o coafură demnă de covorul roșu. Dacă nu ai timp să mergi la salon pentru un coafat rapid, iți garantăm că dacă ai puțină îndemânare îl poți face chiar și tu.

Onduleuri ușoare

Atunci când posezi o podoabă perfect sănătoasă și strălucitoare e păcat să nu te lăuzi cu acest lucru. Tocmai de aceea poți opta pentru niște onduleuri ușoare, romantice, care să iți scoată în evidență toate calitățile părului tău.

Produsele potrivite 

Acum că ai la îndemnă variante ușoare și rapide de coafuri, nu uita că este important să posezi și câteva produse esențiale de styling care să  susțină look-ul ales. Cele mai importante și mai utile dintre acestea sunt:

  • Spuma: te va ajuta să ții în control orice tip de păr și iți va da o mână de ajutor în obținerea look-ului dorit după uscarea cu foehnul. Pentru cele mai bune efecte iți recomandăm s-o aplici pe părul umed;
  • Fixativul: te asigură că totul este sub control, mai ales dacă ai un păr fin și moale. Nu îl aplica din belșug, că să nu încarci prea mult;
  • Spray-ul pentru strălucire: este obligatoriu oricând, nu doar de sărbători. Dar cum e un moment special, poți să îl aplici din belșug pe toată lungimea părului. El iți poate oferi și hidratare pe lângă un luciu spectaculos.

Coafuri cu „păr”-sonalitate

Iată câteva look-uri festive propuse de către hair-stylștii Wella Professionals, Mihai Badin și Alina Iulia Călin:

Valuri pline de farmec

Clasică dintr-un motiv bine întemeiat, acest gen de coafură se obține și se întreține extrem de ușor. Iar impactul este unul spectaculos. Pentru a beneficia de bucle fără cusur, care să reziste la fel de mult ca și petrecerea la care participi, pregătirea este cheia. Mai întâi aplică un strat de spumă EIMI Natural Volume pe părul zvântat pentru a-ți oferi control, apoi pulverizează EIMI Thermal Image și usucă-ți părul cu foehnul. Placa este cea care va crea acele valuri lejere, dar spectaculoase, dacă o ții vertical, pe lungimea părului. Încheie operațiunea cu sprayul EIMI Oil Spritz pe care îl pulverizezi mai întâi în palme, apoi presezi ușor lungimile pentru efect anti-frizz și strălucire.

Împletitura semnătură

Când vine vorba despre coafurile de petrecere, un styling spectaculos va fi întotdeauna o alegere bună. Reține minte acest lucru pentru zilele în care vrei să adaugi un touch glam look-ului tău. Această coadă lăsată pe spate este perfectă deoarece creează efectul de volum. O poți crea cu ajutorul șamponului INVIGO Volume Boost Bodifying, cu o mască pentru hidratare, iar la final cu spuma Bodifying pe părul ușor zvântat. Nu uita la final de împletitura semnătură!

The Glassy Look – un păr neted și strălucitor precum sticla

Părul strălucitor și neted a întors întotdeauna toate privirile, mai ales dacă vorbim despre un blond arctic. Pentru a obține acest look curăță și tratează părul cu Șamponul și Masca Deep Nourishing din gama INVIGO Nutri-Enrich, apoi pulverizează EIMI Thermal Image de la rădăcină pentru protecția termică în timpul uscării cu foehnul. La final îndreaptă perfect lungimile cu o placă de păr și pulverizează puțin EIMI Glam Mist pentru un aspect strălucitor.

Viziunea Moroccanoil 

În cadrul unui webinar special organizat la Academia Top Line România, Angelo FraccicaCreative Team Ambassador Moroccanoil – s-a conectat online, cu stiliști din București și din alte orașe ale țării, ocazie cu care a prezentat 3 look-uri noi, sub conceptul Mane Event, inspirate de coama leului, coafuri create special pentru a fi versatile, ușor de adaptat pentru orice femeie, și care se pot purta atât la o întâlnire business, cât și la gale și evenimente speciale, precum seara de Revelion.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.