Coafuri la rece

Nu mai ai nicio scuză să ieși din casă cu părul necoafat; îți propunem câteva stiluri simple, care pot fi obținute cât ai zice „programare la stilist”.

Ai tot zis că îți faci programare la salon și n-ai mai apucat și mai sunt trei ore până te vezi cu iubitul tău. Ai timp pentru machiaj și manichiură, dar părul tău pare că și-a ales fix ziua aceasta ca să își facă de cap. Nu te îngrijora, acum îți poți „coafa” părul cu volum, textură și bucle încă de sub… duș. Iată ce ai de făcut:

5 trucuri pentru o coafura impecabila

Cascadă de bucle

Spală-ți părul cu un șampon pentru volum, apoi absoarbe surplusul de apă cu un prosop și maseză rădăcinile cu capul aplecat. Aplică pe lungime o cremă pentru coafat, perie părul pentru a distribui uniform produsul și apoi răsucește-l într-un coc în creștet și prinde-l cu agrafe. Când vine vremea să pleci, eliberează părul buclat și aplică un spray de fixare.

Trucuri pentru o coafura de vedeta

Textură rebelă

Spală-ți părul, șterge-l cu prosopul, apoi lasă-l să se usuce (cât îți faci unghiile, de exemplu) și apoi pulverizează spray cu apă sărată sau spray pentru textură pe toată lungimea. Pe măsură ce se evaporă, apucă câte o șuviță și trece-o printre degete în sensul invers creșterii pentru a creea o textură free-style.

Nu lasa palaria sa-ti strice coafura

Ține la culoare

Aparatele pentru coafat la cald și produsele pentru coafat usucă părul, dar îl și desaturează masiv! Evită acest lucru folosind o gamă de îngrijire dedicată părului vopsit. 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise