Coafuri la moda ss2014

By  | 

Iată coafurile la modă în sezonul primăvară-vară, aşa cum au fost prezentate ele pe podiumurile de modă.

Native beauty 

Asistăm la un show al naturaleţii în acest sezon, în care părul îşi etalează din plin textura nativă şi strălucirea (Versace). Asta înseamnă că vom pune, mai mult ca niciodată, accent pe sănătatea capilară, aspectul părului rezultând dintr-un ritual atent de îngrijire, mai degrabă decât dintr-o întînire cu stilistul.

Buclele perfecte

La polul opus se află onduleurile ample şi pieptănate (Dsquared2 / pentru părul lung sau Blugirl / păr mediu), super elegante şi  mereu fascinante. Sînt preferatele noaste, mai ales pentru a pune în valoare părul colorat în nuanţe multiple sau ombré.

Accesorii hot 

Se pare că florile şi fluturii în păr (D&G, Zac Posen) sînt la modă primăvara asta, dar ce zici de ceva mai îndrăzneţ: salbele metalice, supradimensionate sau bentiţele tip „chimir” cu capse (Elie Saab, Dolce e Gabbana, Valentino). Dă frâu liber imaginaţiei şi împodobeşte-ţi părul cu ce vrei tu: coliere, broşe, etc.

Culori la modă

Nuanţe de blond cenuşiu, miere, maro dulce… de fapt, nu contează prea tare culoarea, câtă vreme alegi o nuanţă identic naturală – asta par să transmită alegerile designerilor în privinţa nuanţei părului. Sigur, există şi o replică, la polul total opus… Eşt pregătită? Ombré-ul se întoarce. Pe dos! Stilul ce aminteşte de solista trupei Berlin (sigur îţi aminteşti de piesa Take my breath away), cu mai bine de treizeci de ani în urmă, se remarcă în acest sezon în prezentarea Marc Valvo.

Simţi nevoia unui nou look? Abordează cu încredere oricare dintre coafurile la modă în sezonul primăvară-vară 2014 şi vei impresiona la fiecare apariţie. Pe tine care te-ar tenta?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *