Coafuri de nuntă în tendințe

Modelele de coafuri de nuntă pentru noul sezon sunt feminine și extreme de sofisticate. Dacă ți-ai pregătit deja rochia și accesoriile, trebuie neapărat să știi și care sunt cele mai noi tendințe pentru coafurile de mireasă.

Coafuri pentru nuntă în tendințele 2017

  •  Împletituri chic

coafuri-nunta-impletituri-chic

Boeme și creative, împletiturile au rămas în tendințele și în sezonul următor. Sunt alegerea ideală pentru a adăuga un plus de eleganță și stil unui look feminin. Coafurile cu cosițe sunt foarte versatile și pot fi purtate la o varietate de rochii clasice sau extravagante.

  • Coafuri cu flori în păr

coafuri-cu-flori-in-par

Dacă ești o mireasă romantică și visătoare, coafurile cu flori în păr sunt perfecte pentru tine. Se potrivesc deopotriva parului lung, dar în mod deosebit avantajează părul scurt sau de lungime medie.

  • Onduleuri lejere

coafuri-nunta-onduleuri-lejere

Modelele de coafuri cu onduleuri naturale se numără printre cele mai apreciate tipuri de coafuri ale momentului. Părul cu bucle lejere, nu foarte coafat poate pune în evidență o rochie de mireasă spectaculoasă dar și o rochie de nuntă cu design clasic.

 Coafuri de nuntă pentru păr lung

Părul lung poate fi un real avantaj pentru o varietate de coafuri creative de nuntă.

Coafuri up-do

Aceste tipuri de coafuri sunt foarte populare în rândul mireselor. Preferatele noastre sunt modelele de coafuri updo cu onduleuri, elegante și sofisticate.

  •  Coafuri de nuntă cu coc chignon

 

Cocul chignon este un simbol al eleganței, nelipsit din tendințele dedicate coafurilor pentru mirese. Fie că este simplu sau sofisticat, voluminos sau minimalist, acest tip de coc va fi mereu la modă, așadar nu poate da greș niciodată.

    •    Coafuri de nuntă cu coc frantuzesc răsucit (french twist)

Dacă ești adepta unei coafuri clasice cu un plus de twist, alege cocul franțuzesc răsucit. Este un coc simplu, dar rafinat, perfect pentru un look desăvârșit.

  • Coafuri de nuntă cu impletituri

Indiferent de modelul rochiei de nuntă, coafurile cu împletituri rămân preferatele mireselor, deoarece arată spectaculos. Părul poate fi impletit in totalitate, lejer sau neglijent, apoi înfrumusețat cu flori si agrafe.

  • Coafuri de nuntă cu bucle

 

Coafurile cu bucle sunt ideale pentru miresele diafane cu păr lung. Dacă ești adepta stilului natural și nu te atrage o coafură elaborată, aceasta este alegerea perfectă pentru tine.

Coafuri de nuntă pentru păr mediu

Pentru părul de lungime medie se pot realiza de altfel, o varietate de coafuri deosebite. Îți propunem un model cu onduleuri lejere și câteva șuvițe libere care să încadreze fața.

 

thinkstockphotos-539834944

 

Coafuri nuntă pentru păr scurt

Dacă ai parul scurt, iți recomandăm să optezi pentru o coafură cu volum și onduleuri. Este ușor de adaptat și evidențiază foarte frumos trasăturile feței.

cofura-mireasa-par-mediu

Coafuri de mireasă cu accesorii

Îți plac coafurile clasice? Accesoriile îți pot fi de mare folos, daca dorești să transformi un hairstyle simplu, într-unul de efect. Alege o coafură clasică de mireasă și accesorizeaz-o cu agrafe elegante sau o tiara spectaculoasă.

 


Coafuri de nuntă pentru domnișoare de onoare

Coafura domnișoarei de onoare este cel puțin la fel de importantă precum coafura miresei. Nu trebuie să o eclipseze, însă trebuie să completeze mireasa cu eleganță și feminitate. Iata câteva poze cu modele de coafuri potrivite:

 

Sfaturi pentru alegerea coafurii de mireasă

Cu sigurantă, îți dorești să arăți perfect în ziua nunții tale. Ca să mergă totul așa cum ți-ai plănuit, ține cont de câteva sfaturi utile în privința alegerii coafurii de nuntă:

  • Alege ce ți se potrivește

Tendințele în materie de coafuri de nuntă sunt foarte variate și sigur ai deja în minte mai multe modele care ți-au plăcut. Este foarte important să alegi însă, coafura care te avantajează și ți se potrivește cel mai bine.

  • Mergi la probă

Odată ce ți-ai ales coafura preferată, stabilește o întalnire cu hairstylist-ul tău pentru o coafură de probă. Oricât de mult ți-ar plăcea modelul pe care l-ai văzut, înainte de ziua cea mare, asigură-te ca această coafură este exact ceea ce ți-ai dorit.

La probă poți să constați că rezultatul final este complet diferit față de coafura aleasă și este bine să previi din timp surprizele neplăcute, în nici un caz cu o oră, două înaintea nunții.

Sursă foto articol: Thinkstock photos

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.