TREND: Coafuri de Craciun

Ai pregătit aproape totul pentru cea mai așteptată sărbătoare a Anului… cu excepția coafurii. Dacă vrei să faci ceva cu totul și cu totul inedit, alege una dintre aceste coafuri de Crăciun tematice.

După puloverele tematice de Crăciun cu reni, Moși Crăciun sau motive etno, a venit rândul coafurilor să se adapteze sezonului: cea mai nouă tendință de Crăciun presupune folosirea de accesorii și elemente decorative specifice sărbătorilor de iarnă pe post de accesorii de păr. Însă, de departe, glitter-ul aplicat la rădăcină este obsesia sezonului.
Xmas hair8

Buclele rămân un etalon al eleganței, deci nu ezita să îți porți părul în valuri, mai ales dacă te lauzi cu o podoabă capilară lungă.
Xmas hair 9
La fel de bine poți alege și un coc finisat, pe care să-l accesorizezi cu o clamă-bijou cu cristale sau o fundă drăguță. Sigur, dacă vrei ceva mai amuzant, poți alege să-ți faci cocul… ren:

Totodată, împletiturile continuă să conducă în topul preferințelor de Crăciun, fie că vorbim de cozi împletite simplu în trei, coada de sirenă ori țesături în mai multe șuvițe, sau folosirea de panglici în nuanțe de roșu și verde.

Inspiră-te din galeria noastră cu Coafuri de Crăciun:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.