Coafuri: Cele mai tentante 10 tendinte ale sezonului

Am selectat pentru tine cele mai cool tendinte ale sezonului in materie de coafura.

De la părul uscat proaspăt uscat la aer și până la împletituri de sirenă, întregul show al coafurilor de podium celebrează podoaba capilară lăsând-o să se exprime liber sau cu ajutorul unor coafuri perfect finisate. Iată cele mai cool tendinte ale sezonului de toamnă-iarnă 2020-2021.

„Așa m-am trezit!”

Textura naturală a părului este cel mai de preț indiciu pe care trebuie să-l iei în seamă atunci când decizi cum să-ți porți părul în mod obișnuit sau cum să-l coafezi atunci când ai chef de-o schimbare. În sezonul ce tocmai a început, părul rebel, cârlionții neuniformi și alte frizuri „effortless” au pus în umbră coafurile  complicate.

Imaxtree (Zimmermann)

Bucle imperfecte

Naturale sau rezultate în urma unor codițe împletite sau proaspăt eliberate dintr-un coc, onduleurile obținute fără aparate de styling sau bigudiuri sunt mai populare ca niciodată.

Imaxtree (Cinq a Sept)

Wet Look

Strâns în coc, liber sau fixat cu gel, stilul „tocmai-am-ieșit-de-sub-duș” a fost printre cele mai populare tendinte ale sezonului. Folosește o spumă cu fixare medie pe părul încă umed și aranjează-ți părul după bunul plac, indiferent de ocazie.

Imaxtree (Cowan)

Cărare laterală

Când ai chef de o schimbare de look, te gândești la o altă culoare ori tunsoare, o simplă cărare – alta decât cea pe care o porți de obicei – poate fi suficientă, punând în valoare zona ochilor (o pereche de sprâncene perfecte contează enorm).

Imaxtree (Cynthia Rowley)

Bucle retro

Onduleurile ample, pieptănate și fixate cât mai natural cu putință reprezintă calea sigură către centrul… atenției. Nu uita de spray-ul pentru protecție termică, care previne deteriorarea părului coafat la cald.

Imaxtree (John Rogers)

Let’s Twist Again!

Cuvântul cheie al sezonului: „răsucit.” Poartă-ți părul răsucit în coc de balerină ori „banană” în creștetul capului – nu-ți trebuie cine știe ce îndemânare pentru a face din look-ul tău ceva spectaculos. Bonus: părul va arăta super și după ce-l eliberezi, deci practici te alegi cu o nouă coafură.

Imaxtree (Anna Sui)

Împletituri 

Designerii au mizat pe ele în acest sezon, motiv numai bun s-o faci și tu. De la codițe afro și până la cozi împletite în trei ori în stil „sirenă”, una dintre cele mai expresive tendinte ale sezonului – împletiturile de orice fel, se încăpățânează să rămână pe podium.

Imaxtree (Shimada)

Gipsy Style

O soluție la îndemână pentru acele „bad hair days”? Nu e doar asta, ci și una dintre cele mai cool tendinte ale sezonului, care încurajează accesorizarea capului cu eșarfe și bandane.

Imaxtree (Dior)

Podoabe… capilare

Bijuteriile pentru cap sunt cele mai ingenioase accesorii din ultima vreme, iar designerii se întrec în ale reinventa în fiecare sezon. Pune-ți imaginația la treabă și împodobește-ți coafura cu lanțuri, coliere cu cristale, perle și alte bijuterii din colecția ta.

Imaxtree (Elisabetta Franchi)

Tatuaje în păr

Creta pentru păr (cea în format spray) revine în forță în acest sezon, doar modul de folosire se schimbă. Decupează un șablon cu forma dorită, apoi imprimă-ți părul într-o culoare contrastantă. Vedeta sezonului este rozul, de la nuanțe timide de blond roze și până la tonuri electrizante de fuchsia.

Imaxtree (Emilio Pucci)

Tunsori scurte și bretoane

Bretoanele „geek” scurte, tăiate drept sau inegale, ondulate, se regăsesc din plin în prezentările din acest sezon, în egală măsură cu tunsorile scurte, băiețoase sau în stil franțuzesc, până în dreptul urechilor.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.