Cele trei perii de păr indispensabile

Încă te descurci cu o singură perie? Dacă vrei ca părul tău să stea ca și cum l-ai fi uscat/aranjat la salon, ai nevoie de cele trei accesorii pe care și stiliștii le folosesc. Iată cele trei perii de păr pe care e musai să le ai:

 

AVERTISMENT! Nu-ți peria niciodată părul ud, deoarece se poate rupe; aplică un produs de hidratare fără clătire și folosește un pieptene cu dinți rari.

 

perii de par
1. Douglas Boar bristle round brush, 37 lei
2. Macadamia Natural Oil Tunnel vent brush, 77 lei (Douglas)
3. Kardashian Beauty Metal pin paddle brush, 55 lei (exclusiv la Douglas)
FOTO: Victor Oancea

Peria plată

Pentru periajul zilnic, ai nevoie de această perie care exercită și un masaj stimulator al scalpului, necesar creșterii sănătoase și regenerării capilare. Nu uita că periile de păr trebuie curățată o dată-de două ori pe lună, deoarece acumulează sebum și reziduri de produse de styling. Cufund-o peste noapte într-un bol cu apă și săpun, apoi clătește-o bine în zori.

Kardashian Beauty Metal pin paddle brush, 55 lei (exclusiv la Douglas)

 

Peria evantai

Este accesoriul cu ajutorul căruia poți scurta timpii de uscare a părului, permițându-ți totodată să își și aranjezi părul cât de cât, prin orientarea vârfurilor în bătaia aerului cald al foehnului. O mai poți folosi și pentru a-ți întinde uniform pe păr produse de hidratare, precum balsamul, masca ori uleiul, cu condiția ca aceasta să fie confecționată din peri naturali (mistreț).

Macadamia Natural Oil Tunnel vent brush, 77 lei (Douglas)

 

Peria rotundă

Dacă ai o astfel de perie și înveți s-o folosești, vei căpăta și tu dexteritatea cu care stilistul își usucă părul din perie, la salon. Este utilă în coafurile cu volum, bucle sau îndreptare cu aspect natural. Nu uita să folosești difuzorul uscătorului de fiecare dată și să șii foehnul de sus în jos, astfel încât să culci firele rebele.

Douglas Boar bristle round brush, 37 lei

 

Sigur, colecția ta poate cuprinde și alte minunății:

Perie pentru descurcat și potolit fire rebele

Materialul din care peria este confecționată protejează cuticula, prevenind despicarea firelor de păr. În plus, forma ergonomică a periei permite manipularea perfectă a acesteia.

Compact Styler Neon Orange 1Perie Tangle Teezer, 85 lei (Sephora)

 

Perie multifuncțională

Deși forma ei este cu totul inedită, această perie face mai mult decât te-ai aștepta, având un rol important în îngrijirea părului, grație amestecului de peri de mistreț și nylon.

Olivia GardenPerie Olivia Garden Finger Brush, 57 lei

 

Perie electrică

Dacă vrei să-ți îndrepți părul cu un aparat electric, peria aceasta poate fi o idee mai bună decât cea rotativă, care smulge destul de multe fire în decursul unui coafat. Aplică un produs care să favorizeze glisarea.

emag.roNASV Staightening brush, 199 lei (emag.ro)

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.