Cele mai utile sfaturi de la profesioniștii în frumusețe. Poți să obții rezultate ca la salon și acasă

E minunat să te răsfeți la un salon de cosmetică, însă toate ne dorim să obținem acasă aceleași rezultate și să nu mai depindem de programări. Este ușor să faci asta dacă afli secretele profesioniștilor.

O manichiură perfectă, sprâncene impecabile și o piele catifelată – ce femeie nu își dorește să obțină aceste rezultate de una singură, fără să fie constrânsă de o programare? Desigur, este și o oarecare plăcere în a vizita salonul și a te lăsa răsfățată, însă poți economisi o mulțime de timp și energie, dacă le faci acasă. Iată cum poți să ai parte de ele fără ajutor de la o cosmeticiană:

  • Epilat fără durere și pe termen lung, acasă. Trebuie să încerci asta

Una dintre cele mai neplăcute activități de înfrumusețare este, în mod cert, epilatul. Orice femeie știe cât de dureros poate fi și cât de puțin timp se scurge între programări pentru că firele cresc pe rând și își fac apariția chiar și la scurt timp după ce ai trecut pe la salon.

Pentru că tehnologia avansează, lucruri care înainte puteau fi folosite doar în saloane profesionale, acum pot fi utilizate fără probleme acasă.

Îți poți achiziționa un astfel de epilator IPL, care îți garantează aproape două luni de piele fină, lipsită de inesteticele fire de păr. Este o tehnică pe care trebuie să o încerci și, după cum vezi, poți face asta foarte ușor, pentru că dacă îl cumperi până la finalul anului ai la dispoziție aproape patru luni să-l testezi. În cazul în care nu ești mulțumită de rezultate, primești banii înapoi, deci merită pe deplin sa vezi ce poate sa facă.

  • Sprâncene perfecte mereu

Unul dintre secretele make-up artiștilor este utilizarea creionului de sprâncene. Probabil știai asta deja, însă știi care este regula supremă când vine vorba despre creionul de sprâncene? Niciodată nu folosi unul negru, chiar dacă ești brunetă. Caută un creion de sprâncene de bună calitate și de culoare maro închis.

Creionul de sprâncene este o adevărată armă secretă, dacă știi să-l folosești și dacă știi să-l alegi corect. Mai mult decât atât, îl poți folosi pentru a face conturul sprâncenelor înainte să începi pensatul, așa încât să ai garanția că nu greșești nicioaată și poți anticipa rezultatul, fără să ai surprize neplăcute.

  • O coafură ca la carte în câteva minute și fără ajutor din partea unui stilist

O coafură simplă, de zi, poate fi realizată cu ușurință acasă, dacă ai în trusa de înfrumusețare câteva lucruri de bază. Cu o placă de păr și un ondulator poți să realizezi repede orice coafură vrei chiar acasă, fără să mergi la salon ori de câte ori trebuie să ieși.

Dacă până acum aceste aparate erau blamate pentru că afectau firele de păr, acum tehnologia și materialele folosite protejează și mențin hidratarea naturală a părului, așa că le poți folosi cu încredere acasă. O perie rotativă te va ajuta și mai mult, o poți folosi pentru orice fel de coafură.

  • Secretul pentru o manichiură impecabilă

Vrei să ai parte de o manichiură care să se mențină vreme îndelungată pe unghii? Atunci caută un un magazin cu produse profesionale. Lacul semipermanent este de mare ajutor, vei vedea că manichiura ta va arăta bine zile în șir. Un alt lucru de care ai nevoie ca să ai parte de o manichiură perfectă acasă este soluția pentru cuticule. După ce o vei folosi te vei întreba cum de nu ți-a spus nimeni de ea până acum.

După cum vezi, cu ustensilele potrivite poți să uiți de salon și poți să te ocupi de tine și de frumusețea ta oricând. Nu îți vei mai ruga cosmeticiana să te strecoare printre programări ca să arăți impecabil diseară, pentru că vei fi singura de care depinde felul în care arăți și, odată cu asta, încrederea pe care o ai în tine.

Care este ritualul de înfrumusețare care îți dă cele mai multe bătăi de cap ție?

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Philips

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.