Trucuri de frumusețe cum n-ai mai auzit

Economisește bani și menține-ți ritualul de frumusețe în limitele siguranței cu aceste câteva trucuri de frumusețe smart; le-am testat pe toate, dar acestea chiar ne obsedează!

 

Curăță-ți pensulele într-o secundă

Uită de soluțiile speciale pentru curățarea accesoriilor; o dată pe săptămână, spală pensulele frecîndu-le de un săpun antibacteran solid, clătește-le bine cu apă caldă și apoi pune-le la uscat pe marginea unei tăvi, astfel încât să se usuce înclinate, cu perii în jos.

 

Fixează fardul de pleoape

Înainte să aplici fardul, acoperă pleoapele cu un creion de aceeași culoare, spune Sir Joh, makeup artist L’Oreal Paris. Baza cerată a creionului asigură aderența pigmentului și îl intensifică.

 

Recuperează-ți mascara uscată

Adaugă cinci picături de soluție salină (cea pentru lentile de contact, de exemplu), agită puternic, apoi încălzește flaconul timp de 30 de secunde cu uscătorul de păr, pentru a se omogeniza, spune Benjamin Ruiz, director artistic global în cadrul Laura Mercier.

 

Uită de petele de lac de unghii

Aplică ulei de cuticule pe pielea din jurul unghiilor înainte să-ți ștergi oja. Bariera uleioasă previne colorarea pielii, spune Michelle Saundres, manichiuristă la Essie.

 

Fă-ți nenumărate nuanțe de ruj

Vești bune de la trusa ta de machiaj: fardul de pleoape combinat cu vaselină cosmetică/Petroleum Jelly creează rujul perfect, personalizat. Doar scrijelește puțin fard și amestecă cu gelul direct pe buze.

 

Fă-ți cel mai „curat” smokey eye

Înainte să începi, pune sub ochi o pereche de plasturi tratament pentru zona de sub ochi. Acestea nu doar vor împiedica întinderea fardului, ci vor hidrata și decongestiona pielea.

 

Asigură rezistența agrafelor

Dintre sutele de trucuri de frumusețe, pe ăsta chiar nu trebuie să-l uiți: înainte să le prinzi în păr, împroșcă-le cu o cantitate generoasă de fixativ, pentru a le face să stea nemișcate în păr.

 

Blush înainte de toate

Pentru a evita să te îmbujorezi prea evident, aplică mai întâi blush-ul, apoi fondul de ten preferat – lichid sau pudră – pentru a estompa culoarea fardului de obraz și pentru a-i da un aspect natural, spune Victor Cembellin, Senior Artist în cadrul MAC Cosmetics.

 

Mărește-ți buzele instant

Ai cremă pentri ochi? Atunci ai și un stimulent pentru buze mai pline. Acele cu acid hialuronic sunt uimitaore în atenuarea ridurilor denumite „laba-gâștii”, deci pot face minuni și cu buzele tale.

 

Îndesește-ți părul

Pudra pentru sprâncene este creată să îmbrace firele de păr – un motiv numai bun pentru ca profesioniștii să o folosească pentru a umfla partea mai fină a părului, acolo unde avem de-a face cu goluri, susține Dean Fournier, makeup artist în cadrul Lorac Pro. Aplic-o cu o pensușă groasă și pufoasă.

 

Obține bucle beach-style într-un minut

Împletește-ți părul în patru cozi groase (doauă în frunte și două la ceafă), apoi folosește placa pentru a le călca cozile pe lungime, spune Timothy Brad Wandrey, stylist senior în cadrul NYC Cultler. Desfă-le după ce se răcesc, apoi scutură-ți părul și aplică un spray cu sare /apă de mare.

 

Conturează fără cusur

Fă-ți pomeți perfect sculptați folosind un blush „nude” – nu o pudră bronzantă – cu câteva nuanțe mai închis decât pielea ta. Clush-urile nu conțin acel subtonuri calde de oranj, creând o iluzie mai credibilă de volum și profunzime.

 

Economisește măștile

După ce scoți masca din pachet, scurge orice urmă de soluție din plic sau pune câteva pompițe de serum într-o pungă cu ziplock și închide-o. Aplică masca pe pielea curată, proaspăt demachiată, apoi împăturește-o și bag-o în pungă și ține-o la frigider până o utilizezi din nou.

 

Scoate genele cu abur

Umple un bol cu apă fierbinte, apoi acoperă-ți capul cu un prosop și stai deasupra aburului câteva minute, pentru a înmuia adezivul cu care au fost lipite genele. Acesta se va desprinde ușor, și de pe genele tale și piele, și de pe cele false.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.