Cele mai tari chestii despre mascara

 Cele mai tari chestii despre mascara sunt chiar aici…

1 Pentru a preveni genele unite… „Folosește mascara la temperatura camerei; tinde să se întărească dacă e prea rece!, Spune Shehla Shaikh, liderul echipei de machiaj de la Lancome.

2 Pentru a revigora o mascara uscată… „Adaugă câteva picături de soluție salină în tub”, spune makeup artistul Alexis Day.

3 Dacă ai gene rare sau cu goluri… ”Culege un pic de mascara de pe perie, folosind o pensulă de tuș de pleoape, și aplică pe rădăcină astfel încât genele să nu mai pare deconectate”, recomandă makeup artistul Janine Bird.

4 Pentru a obține gene „de designer”… „dacă îți place rezultatul obținut cu o mascara scumpă, păstrează peria, curăț-o și folosește-o pentru a aplica orice altă formulă”, spune Alexis.

5 Pentru a alege peria corectă… „Gândește-te la periile din plastic înșirat, versus peri de nylon, ca la diferența dintre Tangle Teezer și o perie din păr natural”, explică Caroline. Periile cu peri de plastic oferă o separare curată și definire fidelă, în vreme ce perii din nylon dau un efect ceva mai romantic, ușor difuz.” Acum știi.

6 Pentru volum imens… Folosește un primer/bază pentru gene pentru a îngroșa și alungi genele, apoi aplică mascara. Înainte de cel de-al doilea strat, flutură mascara prin aer pentru a modifica formula, îngroșând astfel genele”, spune Janine.

7 Vrei ochi mai mari și mai rotunzi? „Concentrează mascara pe genele din centru, periindu-le pe cele de sus în sens ascendent, iar pe cele de jos în sens descendent”, recomandă Kenneth.

8 Menține genele din zi și până seara… „Aplicarea unui spray facial ajută la înmuierea formulei înainte de reîmprospătarea mascarei,” spune Alexis. Sau „trece un pieptene metalic pentru gene prin demachiant și perie-le înainte să așterni un strat nou,” spune Caroline.

9 Pentru a-ți menține genele de peste zi  în disco… ”Aplică produsul cu o perie groasă peste mascara deja existentă, periind spre stânga și dreapta, pentru a obține gene în stilul „spider”, popular pe podium în acest sezon”, explică Alexis.

10 Pentru a mușamaliza accidente… „Îmbibă un bețișor cosmetic în loțiune micelară și ascute-i vârful frecându-l între degete, apoi tapotează peste pată și șterge-o,” spune Alexis.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.