Cele mai tari Beauty Apps

Mai știi când puteai proba tunsori și coafuri pe calculator? Genul acela de aplicații s-au mutat pe telefon, s-au diversificat și au la fel de mare succes. În plus, am testat și alte Beauty Apps pentru tine; iată-le pe cele mai tari…

Remedii naturale de frumusete
Natural Beauty
Oricare ar fi problema ta de frumusețe, că-i vorba de unghii, albirea pielii ori măști naturale, această aplicație îți oferă sfaturi, soluții și rețete la îndemână pentru a-ți trata… dependența de raionul de cosmetice.Machiaj virtual Alexandru Abagiu
Makeup Genius by L’Oreal Paris
Trebuie doar să-ți faci un selfie la lumină bună pentru a încerca o serie de machiaje create de Alexandru Abagiu, sau poți testa produse de machiaj după bunul plac. Ce-i foarte tare: machiajul îți urmează mimica feței, dacă zâmbești sau te miști.

Vopsirea parului
Modiface
Când ai chef să-ți schimbi culoarea părului, folosește această aplicație pentru a testa (și compara) cea mai bună opțiune. În plus, îți poți răsfăța podoaba capilară cu diverse accesorii disponibile în meniu.

Impletituri
Braid Encyclopedia
Împletiturile ne bântuie în vis și tare mândre suntem când ieșim de la salon cu o coadă pe care și Rapunzel ar fi invidioasă. Învață să ți le faci singură luând lecții de împletit pe telefon, folosind una din multele aplicații în acest sens.

Modele de manichiura naturala
Nail Art Tutorials
Ei bine, nu-ți trebuie nici îndemânare, nici imaginație, pentru a-ți crea o manichiură specială. Aplicația cu pricina te învață pas cu pas ce ai de făcut și oferă o mulțime de modele inspirate.

CITEȘTE ȘI: Aplicații pentru slăbit

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise