Cele mai sexy parfumuri de toamnă

Viitoarele tale dependențe olfactive sunt aici, mai seducătoare ca niciodată. Savureazăcele mai hot parfumuri ale sezonului.

Se spune despre parfumuri că ar fi capabile să-ți schimbe dispoziția, să-ți trezească amintiri prețioase și să te atragă ca un magnet către cineva. Dacă este așa, numai tu poți decide:

Seducție pe note

Noua creație Hugo Boss, The Scent for Her EDP, 50 ml, 236 lei, este formula sigură a magnetismului feminin, grație notelor de piersică zemoasă, frezii și cacao.

parfumuri

Same you… different perfume!

Ești o tipă misterioasă, mereu surprinzătoare? Așa este și parfumul Chloe Fleur de Parfum, EDP 50 ml, 341 lei, cu note surprinzătoare de verbină, trandafir și orez.

8040825_0000

Mărul Evei

Lasă-te sedusă de noul parfum la casei Donna Karan New York, Be tempted, EDP 50 ml, 267 lei, cu vanilie, măr și fructe roșii.

dkny-be-tempted

Licoarea dragostei

Amor la sticluță… așa ar pute fi definit parfumul Eros Pour Femme de la Versace, EDT 50 ml, 439 lei, un elixir suculent din citrice, fructe roșii și flori albe.erospf_edt-50ml_bottle

Buchetul mult visat

Fie că te măriți ori ba în toamna asta, trebuie să ai acest „buchet” de la Dior: Miss Dior Absolutely Blooming, EDP 30 ml, 327 lei, trandafiri, bujori și mosc alb. f407-miss-dior-absbloom

Dragostea e oarbă

Mad Love by Katy Perry, EDP 50 ml, 120 lei, surprinde din nou, precum parfumurile precedente, prin asocierea jucăușă de ingrediente dulci, fructe și note lemnoase.

kpml_50ml_edt

Călătorie în Orient

O singură picătură din parfumul LiuJo EDP 50 ml, 315 lei, te poartă într-o călătorie exotică, presărată cu miresme de fructe, flori, vanilie, santal și mosc.

liu-jo-edp-50-ml

Note gurmande

Noua creație marca Michael Kors – Wonderlust EDP 50 ml, 348 lei, își lasă gura apă, grație combinației între laptele de migdale, piper roz și bergamotă.

michael-kors-wonderlust-2

Lady in red

Povestea Modern Muse by Estee Lauder continuă cu Le Rouge Gloss, EDP 50 ml, 304 lei, cu note suculente de cireașă, miere, vanilie, dar și piele și vinyl.

modernmuselerougegloss_productonwhite_global_expiryapril2018

Călătorie în timp

Codul No.5 s-a activat din nou, odată cu noul parfum Chanel No.5 L’Eau, 50 ml, 462 lei, ce imbină acorduri de flori delicate de iasomie, neroli și ylang-ylang cu note de citrice suculente.

zoom_variation_notrelevant_view_01_990x1290

 

Tommy is back!

După 20 de ani de la lansarea Tommy Girl, Hilfiger se întoarce cu The Girl by Tommy Hilfiger, EDT 50 ml, xxx lei, un parfum sportiv, fresh, cu note de pară, mărgăritar și lemn de cașmir la bază.

tommy-hilfiger-the-girl_shot

Parfum de trandafir

În acorduri de lemn de santal, trandafir și rodie, Parfumul Rose Goldea de la Bvlgari, EDP 236 lei, este un omagiu adus zeiței aurului și frumuseții soarelui, fără de care strălucirea ar fi imposibilă.parfumuri

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.