Cele mai relaxante spa-uri din București

Nu știu cum sunt alții, dar eu… când mă gândesc la relaxare și răsfăț, mă gândesc la o zi la spa: masaje cu tot felul de arome și tehnici, terapii cu sare, ritualuri orientale, tratamente faciale, terapii de cuplu. Hmm, da, am început deja să visez.

Ori de câte ori vă simțiți tensionate, ori de câte ori aveți nevoie să evadați din rutină sau pur și simplu să vă amintiți cât de bine este să fiți răsfățate – într-un mediu liniștit, cu energii pozitive – nu ezitați, faceți-vă o programare.Mie îmi place mult să merg la masaj/ saună/ tratamente faciale mai ales în sezonul rece, în preajma sărbătorilor, ca un fel de completare la starea de final de an și început de planuri și proiecte.

Am găsit câteva Spa-uri interesante care cred că merită o vizită:

THAIcoSPA

Acest centru Spa mi-a atras atenția prin specificul oriental, fiind un centru de wellness și frumusețe unde te poți bucura de ritualurile autentice realizate de către terapeuți asiatici cu experiență în cele mai cunoscute centre spa din Orient. O oază de liniște în mijlocul capitalei.

Vezi posibilitățile de relaxare: http://thaicospa.ro/

THAIcoSPA
THAIcoSPA

Belle Maison Spa

Focusat pe întreaga energie interioară, Belle Maison Spa ne propune ritualuri senzoriale, terapii anti-aging sau procedure de remodelare corporal. Un bun prilej pentru o călătorie interioară autentică, așa cum declară și co-fondatoarea Angela Coman.

Vezi posibilitățile de relaxare: http://www.maisonspa.ro/

Belle Maison
Belle Maison Spa

Premier SPA

În căutările noastre de locuri pentru desfătare, am descoperit primul Spa Medical de 5 stele din România: Premier Spa, unde poți beneficia de tratamente personalizate și individualizate, în funcție de nevoile fiecăruia.

Vezi posibilitățile de relxare: http://www.premier-spa.ro/.

Premier Spa

Pescariu Sports&Spa

Piscină, spa&masaj, tenis, fitness&aerobic, squash și chiar și restaurtant. Toate în același loc.

“SPA-ul Clubului Pescariu îmbrățișează o înțelegere profundă a minții, corpului și sufletului: nevoile lor individuale și interdependența dintre ele. A fost creat în spiritul restabilirii armoniei și stării de bine între aceste trei elemente, pentru a permite evadarea din viața de zi cu zi și ghidarea către eul interior. Intenția noastră este sa îmbunătățim conștiința de sine și să ”aprindem” în fiecare o dorință, un angajament către propria stare de bine.”

Vezi posibilități de relaxare: https://pescariusports.ro/

Pescariu Sports&Spa
Pescariu Sports&Spa

Voi aveți recomandări? Spa-uri unde v-ați simțit foarte bine?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.