Cele mai importante tendințe de frumusețe în toamna-iarna 2018

By  | 

Toamna și iarna aceasta se poartă curajul de a fi ieși în evidență sau de a experimenta look-uri noi. Indiferent dacă vorbim de make-up sau culoarea părului, în următoarea perioadă femeile sunt puternice și îndrăznețe.

Iată care sunt cele mai importante tendințe de frumusețe în toamna-iarna 2018.

Îngrijirea pielii

Sursă foto: Unsplash @dinamakhmutova

O piele frumoasă și sănătoasă nu va ieși niciodată din tendințe. Ai grijă să consumi multe fructe și vitamine, ale căror vitamine îți vor face pielea mai curată și strălucitoare, folosește produse de îngrijire destinate tipului tău de ten și problemelor acestuia și pregătește-ți pielea corect înainte de a te farda.

Îngrijirea părului

Sursă foto: Unsplash @choisyeon

Înainte de a alege o culoare sau o tunsoare nouă, asigură-te că părul tău este sănătos și îngrijit. Măcar o dată pe săptămână, aplică o mască din ingrediente naturale, precum una din părți egale de ulei de măsline, ulei de cocos și miere. Apoi, tunde-ți regulat vârfurile despicate și nu uita de spray-ul termoprotector înainte de a utiliza uscătorul de păr sau ondulatorul.

Citește și: 5 paşi pentru un păr frumos 

Cum ne fardăm?

Sursă foto: Unsplash @karinates

Ai tendința să alegi culori mai închise de fard în sezonul rece? De data aceasta, make-up artiștii ne îndeamnă să avem curajul de a folosi culori îndrăznețe, puternice, precum galben, roz sau verde deschis.

O altă tendință (care nu pare că va dispărea prea curând) este sclipiciul, aplicat fie pe față, pe corp sau la rădăcina părului. Bineînțeles, sclipiciul se folosește la petreceri sau diferite evenimente speciale, nu atunci când mergi la birou.

Pentru că ochii sunt oglinda sufletului și fiecare femeie își dorește să aibă o privire sexy și pătrunzătoare, genele care ies în evidență sunt foarte populare în toamna-iarna 2018. Acestea oferă un look ultra-feminin, iar dacă vrei ceva special poți folosi un rimel colorat.

O altă tendință o reprezintă buzele în culori puternice, care arată că ești îndrăzneață și ai încredere în tine. Fie că alegi un roșu intens, un vișiniu sau, de ce nu, un mov închis, acesta trebuie să fie aplicat cu grijă, pentru ca aspectul buzelor să fie perfect.

Cum ne coafăm părul?

Sursă foto: Unsplash @veeterzy

Părul sănătos și îngrijit despre care vorbeam mai sus se poate purta desfăcut, cu onduleuri lejere, sau poate fi prins într-un coc neglijent. Această coafură poate fi completată cu succes de accesorii de păr precum o bentiță lăsată pe spate sau agrafe colorate. Se mai poartă și părul prind strâns la spate, pieptănat bine și cu un aspect glossy.

Cum ne vopsim părul?

Sursă foto: Unsplash @pieschwarzler

Roșu aprins! Această culoare jucăușă, pasională și îndrăzneață va fi vedeta sezonului toamnă-iarnă 2018. Dacă ți-ai dorit mereu să încerci o nuanță puternică pentru păr, dar nu ai avut curajul, fă-o acum!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *