Cele mai importante tendințe de frumusețe în 2019

Anul 2018 se apropie de final și a venit momentul să aflăm care vor fi cele mai importante tendințe de frumusețe din 2019.

Pinterest tocmai a lansat lista tendințelor de anul viitor, pe care o calculează în funcție de câte căutări are pe platformă.Iată care vor fi tendințele în materie de machiaj, manichiură, îngrijirea pielii etc.

Păr lila

Prin 2016-2017 se purta părul în culori pastelate, dar acum a venit momentul unei nuanțe, mai intense: lila. Căutările pentru părul lila au crescut cu 1077%!

Păr gri

De data aceasta, căutările au crescut „doar” cu 879%. Din păcate, indiferent dacă alegi lila sau gri, părul va trebui decolorat înainte, deci asigură-te că nu este prea uscat sau degradat înainte să faci această mișcare.

Buze în culori puternice

În 2018 am ales în special buze nud sau am evitat complet rujul, însă anul viitor buzele culorate în culori puternice vor apărea peste tot.

Unghii migdală

Unghiile în formă de migdale sunt frumoase, dar și practice. Indiferent de culoarea cu care alegi să le pictezi, vei fii cu siguranță în tendințe dacă vei alege această formă.

Machiaj glossy

Rujul mat va fi înlocuit cu versiuni glossy, dar nu ne oprim aici! Și pleoapele vor fi mai lucioase, dar și restul tenului.

Bretonul scurt

Când vine vorba de breton, fie îl iubești, fie urăști să îl întreții. Totuși, se pare că dragostea pentru această tunsoare este mai puternică decât comoditatea, iar în 2019 una dintre cele mai importante tendințe va fi bretonul scurt.

Permanentul de gene

Îți dorești gene întoarse, dar nu vrei să apelezi la cele false și nici să folosești ondulatorul și rimelul în fiecare zi? Mai ai o opțiune: permanentul de gene, o metodă de ondulare a genelor care se efectuează la salon.

Care dintre aceste tendințe te atrage cel mai mult?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.