Cele mai hot tendințe în machiaj pentru vara 2018

De la farduri în nuanțe neon și până la strasuri aplicate de jur împrejurul ochilor, iată care sunt cele mai hot tendințe în machiaj pentru vara lui 2018 și cum să le reproduci.

Pleoape neon

Inspirație – Byblos

Dacă te întrebai care este cel mai hot trend de machiaj al acestei veri, iată-l – este vorba despre fardurile de pleoape în nuanțe neon (neapărat mate). Arată senzațional pe pielea bronzată, dar nu e cazul să te abții să le încerci chiar și dacă ai tenul foarte alb. Pleoapele neon au apărut în mai multe show-uri, dar modul nostru favorit de aplicare este cel pe care l-am văzut la Byblos – mai exact, dungi groase de fard care ating nivelul sprâncenelor, și ale căror margini rămân neestompate.Fard de pleoape, Melkior, nuanța Mat Fuchsia, 29,90 lei – aici

Fard de pleoape, Melkior, nuanța Mat Orange, 29,90 lei – aici

The Anti-Smoky Eye

Inspirație – Mila Schön

Păstrează variantele clasice de smoky eyes (negru, gri, maro) pentru sezonul rece, și optează în schimb pentru o versiune fresh, light, perfectă pentru vară. Look-ul smoky în nuanța nisipului din show-ul Mila Schön poate fi recreat cu ajutorul fardului MAC în nuanța Soba – tot ce ai de făcut este să îl aplici cu pensula sau cu degetele și să estompezi bine de tot. Completează look-ul cu un strat fin de mascara și un ruj nude.

Fard de pleoape, MAC, nuanța Soba, 90 lei – aici

Aquamarin

Inspirație – Tadashi Shoji

Un look suav și romantic, care aduce aminte de grația și senzualitatea sirenelor – combină mai multe nuanțe de turcoaz, verde și albastru pe pleoape. Poți utiliza fard pe pleoapa superioară și un creion de ochi pe pleoapa inferioară, sau poți opta pentru creioane în diverse nuanțe pentru ambele. Regula de bază aici este să amesteci tonurile și să le estompezi la final cu ajutorul degetelor, pentru un aspect difuz.

Creion pentru ochi, Make Up For Ever, nuanța Bleu A Reflets Verts Irise, 97 lei – aici

Creion pentru ochi, Make Up For Ever, nuanța Vert Lagon Irise, 97 lei – aici

Albastru intens

Inspirație – Marni

Propunerea noastră pentru un look de party memorabil – o ținută all white și un machiaj inspirat de cel din show-ul Marni, în care s-a folosit fard albastru pentru a trasa o dungă lată ce acoperă o mare parte din suprafața pleoapei. Păstrează un aer minimalist pentru restul machiajului, astfel încât să lași ochii să fie vedeta look-ului.

Fard de pleoape, Dior Summer 2018 Limited Edition, nuanța Cool Wave, 300 lei – aici

Quicksilver

Inspirație – Natasha Zinko

Beauty look-ul din cadrul show-ului Natasha Zinko este extrem de ușor de recreat. Ai nevoie numai de un creion de ochi sau tuș în nuanță argintie, cu care să trasezi un contur de jur împrejurul ochilor – nu pe linia genelor, ci de jur împrejur. Pentru a te asigura că machiajul rezistă, utilizează un produs waterproof. Păstrează restul machiajului simplu – mascara + lipgloss transparent.

Creion pentru ochi, Max Factor, nuanța 05 Silver, 49 lei – aici

Sparkle

Inspirație – Dries Van Noten

O idee de makeup pe cât de jucăușă, tot pe atât de seducătoare – cu ajutorul unui adeziv pentru gene false și al unei pensete, aplică strasuri de jur împrejurul ochilor sau, de ce nu, chiar și pe buze. Poți cumpăra strasuri din diverse locuri – magazinul Claire‘s, online de pe AliExpress, de exemplu, sau, dacă ai drum pe la metroul Bucureștean, chiar și de la standurile din stațiile mai mari.

Strasuri, Aliexpress

Glitter

Inspirație – Ralph & Russo

Machiajul cu sclipici e, de regulă, vedeta sărbătorilor de iarnă, dar poți foarte bine să-l încerci și vara. Aplică un fard argintiu în colțurile interioare ale ochilor pentru a lumina instant privirea. Pentru a recrea look-ul din show-ul Ralph & Russo, folosește fard pudră pe care să îl aplici fie cu o pensulă, fie cu degetele.

Fard de pleoape pudră, Melkior, nuanța Silver, 39,90 lei – aici

Bonus: Beauty look-ul nostru favorit pentru vara lui 2018

Inspirație – Jeremy Scott

Ne-a plăcut prea mult acest look pentru a nu-l include în listă, chiar dacă nu este vorba despre un machiaj, ci despre un aspect inedit al mâinilor – în show-ul Jeremy Scott, modelele au purtat lacuri de unghii în diverse nuanțe de oranj, iar degetele le-au fost acoperite cu fard argintiu. Pentru a recrea look-ul, folosește fard pudră pe care îl poți face să adere de piele cu ajutorul unui adeziv pentru gene false. Completează cu câteva strasuri colorate aplicate fix sub ochi.

Lac de unghii, OPI, nuanța Lakier Do Pazn, 49 lei – aici

Strasuri, Aliexpress

Foto: Imax Tree

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.