Cele mai frumoase trenduri de manichiură pentru primăvara anului 2018

O manichiură perfectă se poate recunoaște imediat, ea necesită să fie realizată cu atenție, talent și răbdare. O sursă de inspirație pentru realizarea acestui detaliu important pentru îmbunătățirea frumuseții mâinilor unei femei este manichiura de brand. Aici ne referim la noile tendințe în materie de manichiură pentru primăvara anului 2018, care sunt adevărate opere de artă. Manichiura este din ce în ce mai sofisticată, a evoluat, iar acest lucru se vede foarte bine în colecțiile de modă ale designerilor, în prezentările Gucci, Louis Vuiton, Dior, Chanel.

Folosirea unor unghii false este o soluție excelentă în acest an pentru a avea manichiura perfectă, mai ales când unghiile tale nu arată tocmai așa cum ți-ai dori. Acest lucru îți va oferi mai multă încredere în tine, o stare foarte bună de spirit – lucru important în ziua de azi, în aceste timpuri. Totuși este esențial de reținut că naturalețea atrage mai mult, look-ul impecabil, jovialitatea și ținutele spectaculoase și pline de viață. Când spunem aceasta ne gândim și la noile trenduri de manichiură pentru sezonul rece.Cele mai actuale nuanțe de culori nu sunt deloc întâmplătoare, acestea fiind alese potrivit acestui sezon de primăvară, pentru a favoriza creațiile designerilor. Nu mai sunt pe primul loc tonurile de maroniu, bej, ciocolatiu, auriu-caramel sau culoarea cafelei, ci acum sunt mai apreciate nuanțele de nude, care sunt de departe cele mai apreciate trenduri ale primăverii.

Stiliștii s-au jucat cu nuanțele de culori și cu tehnicile mai complicate, însă care dau rezultate aparent simple și captivante, folosind modele fine, interesante.

Sezonul de primăvară a scos la rampă creații moderne și nuanțe deosebite pentru lacul de unghii, pentru o manichiură de calitate. Tonurile liliachii care ne amintesc de perioada iernii nu mai sunt atât de mult apreciate, Fuchsia fiind acum în trend, dar și albul sidefat perlat. Femeile urmează sfaturile specialiștilor în materie de manichiură – pe care să o aleagă pentru diferite ocazii. Ele încearcă să opteze pentru cea mai bună variantă, care să se potrivească perfect fiecărui eveniment în parte și care să le facă să se simtă sigure pe ele, feminine și elegante.

În sezonul de primăvară este la modă manichiura cu forme geometrice și dungi, care se realizează din gel cu efect 3D. De asemenea se poartă modelele cu aplicații strălucitoare și holografice, dar și printurile florale.

Dacă tot am vorbit despre tehnici complicate și despre modele inedite și oarecum extravagante, trebuie să vorbim și despre metodele ingenioase propuse de Luminița Ionel – cunoscută și sub numele de „Doamna Li” – fondatoare a magazinul online și a comunității LiNailsBoutique.ro.

Constănțeanca s-a specializat și a profesat în industrie preț de mai bine de 12 ani, timp în care le-a câștigat încrederea miilor de cliente pe care le-a surprins plăcut prin creațiile sale remarcabile. În urmă cu numai doi ani de zile, experimentata manichiuristă a decis să-și lanseze propriul magazin de nișă, iar rezultatele nu au întârziat să apară: Li Nails Boutique s-a transformat rapid dintr-o mică afacere de familie, într-un adevărat fenomen la nivel național și nu numai.

Secretele din spatele succesului par să fi fost, pe lângă multă implicare, nopți nedormite și sacrificarea timpului liber, onestitatea și profesionalismul cu care specialista s-a făcut remarcată de-a lungul timpului, întrucât nu le-a recomandat niciodată pasionatelor produse pe care nu le-a încercat și care nu au trecut testul personal al calității.

Doamna Li publică cu regularitate tutoriale video și transmite chiar ședințe live pe grupul de Facebook dedicat tuturor reprezentatelor sexului frumos care vor să-și perfecționeze acest talent. În prezent, peste 30.000 de utilizatori fac parte din această comunitate, care se regăsește într-o continuă expansiune.

Ascensiunea rapidă brand-ului din Constanța a depășit chiar și granițele țării: Luminița Ionel a susținut deja traininguri și schimburi de experiență în repetate rânduri în Madrid și în Londra, urmând ca în viitor să meargă în Roma, Dublin și în alte capitale europene.

Încă nu realizez că totul e real şi se întâmplă chiar acum. Am impresia de multe ori că visez şi că urmează să mă trezesc. Li Nails Boutique e mai mult decât un magazin online. Îmi place să cred că a devenit  platforma care te ajută să îţi pui în practică ideile, e un mod de a cunoaşte persoane noi, cu aceeaşi pasiune şi care totodată arată faptul că nu trebuie să cheltui o avere pentru a investi în unghii. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă şi vă mulţumesc vouă pentru asta.” au fost cuvintele doamnei Li.

Apropierea de zecile de mii de admiratoare a fost posibilă și datorită ofertelor avantajoase propuse prin intermediul platformei magazinului online: Luminița Ionel le-a demonstrat tuturor că femeile care vor să aibă o manichiură frumoasă, care să le pună în evidență feminitatea și puterea de seducție nu trebuie să cheltuiască o avere pentru a se putea ocupa singure de acest capitol important al vieții lor.

Totodată, Dna. Li nu încetează să se perfecționeze și să încerce să atingă noi culmi: fondatoarea proiecutlui Li Nails Boutique a câștigat locul întâi la una dintre categoriile unui ilustru concurs de profil din Ucraina la începutul lunii martie și apoi a obținut locul 3 la următoarea ediție a concursului, de această dată însă la categoria veteranilor.

Pentru a obține o manichiură elegantă și de durată, doamnele și domnișoarele pot folosi un kit unghii gel de pe LiNailsBoutique.ro, fie că este vorba despre cel extrem de simplist și de accesibil sau de cel complet, care include peste 50 de produse. Seturile sunt de calitate și poate înlocui mai multe elemente de manichiură, profesionale, care sunt mai costisitoare. Cu puțină atenție, creativitate și răbdare, se pot obține rezultate remarcabile folosind accesoriile propuse.

Ei bine, ți-ai făcut deja curaj să încerci? Alege o manichiură în tendințele modei care te atrage și care te va face să te simți mai frumoasă și mai încrezătoare. Nu ezita să înveți experimentând, greșind la început dar progresând odată cu fiecare oră investită. În plus, nu uita să te distrezi în timp ce faci asta!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.