Cele mai eficiente tratamente faciale

Chiar dacă te descurci de minune să-ți îngrijești tenul acasă, nu strică să te lași din când în când pe mâna profesioniștilor, mai ales dacă te confrunți cu probleme serioase (acnee, pete pigmentare). Iată cele mai eficiente tratamente faciale pentru un ten perfect… curat și luminos!

1. Curățare:

Microdermabraziunea

Tehnica presupune folosirea de micro-granule – cristale de diamant sau sare – pentru exfolierea pielii. Deși este un tratament superficial, este destul de dur (nu e pentru ten sensibil), dar super-eficent: pielea radiază, ridurile sunt reduse și poți scăpa chiar și de acnee după numai câteva tratamente faciale.

2. Tratament pentru acnee:

Terapia cu halogen

Lumina albastră Omnilux penetrează pielea și produse un efect anti-microbian în profunzime, distrugând bacteriile ce produc și întrețin acneea. Reduce inflamația specifică acneei, deci aspectul pielii va fi îmbunătățit până la vindecarea totală. Nu în ultimul rând, lampa nu emite radiații cu potențial nociv!

3. Luminozitate+fermitate:

Fraxel

Nu este chiar o metodă de curățare, ci mai degrabă de… ștergere (pete, cicatrici, etc.). Este un tip de laser ce folosește o anumită frecvență de lumină pentru a stimula producția de colagen și elastină și pentru a corecta pigmentarea. Procedura este invazivă; pielea va fi roșie câteva zile, însă rezultatul te va uimi.

CITEȘTE ȘI: 30 de zile din viața tenului tău