(P) Soluţii profesioniste pentru părul tău

Iarna este o perioadă grea pentru întreg organismul, dar mai ales pentru păr şi piele care sunt cele mai expuse părţi ale corpului nostru. În plus, este cea mai bună perioadă pentru petreceri şi avem nevoie să îl aranjăm ca să ne simţim frumoase şi speciale. De aceea, grija noastră trebuie să crească, iar atenţia la produsele pe care le folosim să sporească. În funcţie de tipul de păr, de nevoile lui, dar şi de ceea ce îţi doreşti de la el, ghidează-te către produse care să te ajute, fără repercursiuni:

Îngrijire şi styling pentru păr

System Professional îşi lărgeşte linia de styling cu un produs inteligent. Noul Blue Shaper Blow Dry Gel dispare ca prin magie când îl aplici pe păr, dar oferă coafurii control de durată pentru mai mult timp. Oamenii de ştiinţă System Professional au îmbinat gelul cu ingrediente cheie din complexul Hydrate Formamoist pentru o creştere a hidratării părului şi pentru a oferi un efect de styling uşor. Cu ajutorul Blue Shaper Blow Dry Gel poţi modela părul exact asa cum îţi doresti. Te vei bucura de un styling  definit şi flexibil şi de hidratare activă pe tot parcursul zilei. În plus, produsul oferă protecţie termică şi previne foto-îmbătrânirea. Preţ, 102 lei.

Îndreaptă-ţi părul cât ai clipi

Uşurează procesul de îndreptare al părului. Smooth Down de la Londa Professional este o loţiune pentru netezire, care te ajută să ajungi mult mai uşor la acest rezultat. Datorită micro-polimerilor 3D-sculpt care unesc şuviţele individuale, coafura capătă un aspect neted şi structurat. Se realizează aproape fără efort. Produsul oferă protecţie termică, cu efect anti-static. Ofera fixare flexibilă şi strălucire până la următoarea spălare. Preţ, 37 lei.

Soluţii personalizate împotriva căderii părului

Subţierea, ruperea şi căderea părului reprezintă trei dintre cele mai importante probleme atunci când vorbim de aspectul fizic. Atunci când ne confruntăm cu situaţii precum căderea sau subţierea, trebuie să luam măsurile adecvate. Nioxin îţi poate asigur îngrijire bazata pe tehnologii specializate cu rol de curăţare a scalpului, hrănire şi îngroşare a firului de păr. Kitul contine trei produse ce au la bază un amestec unic de trei tehnologii, special creat pentru a satisface nevoile specifice ale scalpului şi podoabei capilare.

A fost conceput pentru îndepărtarea sebumului depus la baza foliculilor de pari, acizii grasi şi reziduurile de mediu. Folosite corect şi cu regularitate, acestea amplifică textura părului, asigurând echilibru de hidratare şi protecţie a culorii. Preţ, şampon – 36 lei, conditoner, 65 lei, tratament – 71 lei.

Volum 24 h

LIFT IT este formula pentru extra volum de la Londa Professional. Mai exact, vorbim de un produs destinat rădăcinii firului de păr. O spumă inedită, al cărei efect durează timp de 24 de ore. Rolul ei? Să ofere structură şi hidratare bogată. Preţ, 49 lei.

Colorare perfectă

Wella Professionals anunță cu mândrie relansarea unui produs de colorare revoluționar: KOLESTON PERFECT. Conform specialiştilor Wella, acesta marchează cea mai relevantă inovație din istoria colorării părului din ultimul secol. KOLESTON PERFECT înglobează tehnologii precum: PURE BALANCE și ME+. Cu rolul de a creea o nuanță vibrantă și uniformă, să protejeze părul colorare după colorare, dar în același timp, să reducă și riscul dezvoltării de alergii la vopseaua de păr.

Tehnologia PURE BALANCE este un patent creat să minimizeze formarea de radicali liberi în timpul procesului de colorare a părului prin inactivarea impurităților și a particulelor metalice care se găsesc pe firul de păr. Radicalii liberi interferează cu pigmentul de culoare în timpul vopsirii și reprezintă cauza principală a fragilizării/afectării părului. O culoare mai pură, mai curată, mai intensă, cu vibrații incredibil de strălucitoare și un păr sănătos colorare după colorare. Şampon, 36 lei. Conditoner, 65 lei. Tratament, 71 lei.

Scalp Detox

Părul ne reflectă stilul de viață și stilul de alimentație, însă la fel de bine el poate fi moștenire genetică. Un alt aspect pe care ar fi bine să îl iei în calcul este proveniența sebumului. Ţesutul de la nivelul scalpului este acoperit de glande sebacee care produc sebum. Ei bine, acest sebum are și un rol pozitiv. El ajută la hidratarea suprafeţei scalpului și la protejarea acestuia. Cum și ce poți face ca să îți reechilibrezi scalpul?

Londa Professional a lansat un super tratament de pre-șamponare și pre-detox: Londa Scalp DETOX. Un produs cool care curăță scalpul de poluanți, impurități și mătreață. Londa Scalp Detox ajută părul, oferindu-i un aspect sănătos. Și restabilește echilibrul natural al scalpului. Preț recomandat, 65 de lei.

Citeşte şi: 4 lucruri pe care părul tău le vrea și cum i le poți oferi

Etichete: par
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.