Ce tip de breton ți se potrivește în funcție de forma feței

Te tentează de ceva timp să îți faci și tu breton, dar încă nu ești sigură că această tunsoare ți s-ar potrivi? Am observat de-a lungul timpului (și probabil și tu) femei pe care bretonul nu le avantajează așa că renunță complet la el. Această abordare este greșită! Oricine poate purta breton, cât timp acesta se potrivește formei feței.

Iată de ce trebuie să ții cont:Dacă ai fața ovală…

Hannah Simone
Hannah Simone

Consideră-te norocoasă, pentru că acest tip de față este considerat idealul la femei. Îți stă bine cu orice tip de tunsoare și coafură, iar când vine vorba de breton poți alege orice: drept și bogat, peste sprâncene și filat sau într-o parte.

Dacă ai fața rotundă…

Kirsten Dunst
Kirsten Dunst

Femeilor care au fața rotundă li se potrivesc tunsorile care alungesc și subțiază chipul. Dacă îți dorești breton, alege unul într-o parte sau asimetric și evită-l pe cel drept.

Dacă ai fața pătrată…

Olivia Wilde
Olivia Wilde

Scopul tău este să îmblânzești linia proeminentă a maxilarului. Cel mai bine ți se potrivește un breton într-o parte sau unul lung, peste sprâncene, filat la vârfuri.

Dacă ai fața în formă de diamant…

 Freida Pinto
Freida Pinto

Specialiștii recomandă să eviți bretonul drept și scurt, acesta accentuând prea mult fruntea. În schimb, optează pentru un breton bogat, mai scurt pe centru și mai lung pe margini sau pentru unul mai  lung, cu cărare pe mijloc.

 

Citește și: Greșeli de frumusețe pe care orice femeie le-a făcut 

Citește și: Breton fără regrete 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.