Ce poți face când vrei să ai un păr natural, lung și cu volum? Îți aplici cele mai bune extensii!

Dorința cea mai mare a unei femei este să se simtă bine în pielea ei. Și, dacă mereu te nemulțumește ceva la ține și la felul în care arăți, nu înseamnă că ești vanitoasă, narcicista sau egoistă. Înseamnă că ești om. Femeie, bărbat, orice ai fi, vrei să-ti placă de tine când te uiți în oglindă, mai ales când vezi că vedetele au niște extensii de nici nu îți dai seama că nu e propriul lor păr.

Știm că vrei ca părul tău să arate bine… Dar pentru asta trebuie să investești în imagine pentru că imaginea contează. Oamenii te clasează vrând nevrând după cum îți stă părul, după ce greutate ai, după cum îți coafezi codițele, etc. Dacă ești cochetă, feminină, atractivă ai șanse mai mari să primești jobul la care visezi. Ai șanse să cucerești bărbatul pe care ai pus ochii. Ai șanse. Punct. Însă cheia succesului tău, de cele mai multe ori constă într-un păr coafat, sănătos și plin de volum. Dar hai să vorbim despre tine…

Ce te nemulțumește astăzi la părul tău?

Ești nemultumită? Cel mai probabil obișnuiești să te chinui aranjându-ți ultimele șuvițe rebele înainte de a ieși în fugă pe ușa. Cele mai mari surse de nemulțumire la femei sunt părul și greutatea. Dacă cu greutatea te mai poți lupta ținând diete și făcând sport, cu părul nu prea te poți certa. Uneori cade în valuri fără să știi de ce și-ți vine să plângi când îl aduni din pieptene. De multe ori se degradează văzând cu ochii și nu știi ce să faci ca să-și revină. Alteori pur și simplu stă lipit de cap, fără volum și te străduiești degeaba să-l ondulezi, să-l tapezi și să-l faci să te avantajeze. Nu vrea și gata. Părul este mândria tuturor femeilor și sursa celor mai multe frustrări. Toate ne dorim par bogat, șuvițe pline, pe care să le aranjăm după poftă inimii. Dar când părul este însă capricios. Ce ne facem?!

Îți spunem noi: soluția se numește extensii din par natural by Zen!

Nu, n-ai să arăți că o păpușă Barbie cu păr sintetic dacă îți pui extensii. Mai ales dacă alegi extensii tape on sau clip on din par natural. Și nici n-ai să fii clasată pițipoancă. Pentru că extensiile din par natural nici nu se observă. Dacă mergi la un stilist cu surse bune, extensiile îți vor oferi volumul, lungimea și grosimea dorită de păr fără să arate artificial, aplicat. Aceste extensii clip on nu-ți vor afecta scalpul pentru că se aplică simplu, fără adezivi sau alte substanțe chimice, doar prin niște cleme. Le pui la coafat, stau bine la petrecere, nuntă, în club sau unde te mai distrezi tu și apoi le poți da jos foarte simplu. Pentru că Zen nu oferă decât extensii premium, de care să fii mândră!

Extensiile din par natural clip on pot fi cumpărate și folosite acasă sau le poți duce stilistului la coafor. Stilistul va ști cum să le potrivească.  Da, dacă alegi să-ți pui extensii din par natural clip on de la Zen vei arată deosebit, mai ales că sunt concepute de stilistul Mihai Partea, atât pentru cliente cât și pentru alți stiliști din România. Părul din extensii nu se degradează, poate fi vopsit în orice nuanță, tuns, aplicat în cocuri și încadrat în tunsori diferite. Astfel că va arată mereu plăcut la ochi și la atingere. Părul provine din India și Rusia, iar așa cum știm deja, provin de la același donator.

De ce să alegi extensiile Zen?

Frumusețea părului tău natural va fi îmbogățită, ghici cu ce?! Tot cu par natural! Astfel că diferențele vor fi minime. Extensiile vor fi vopsite în aceeași culoare și te vor ajuta să ai coafurile la care te tot uiți cu jind prin reviste. Ai părul rar, degradat de la prea multe vopsiri, ars cu placa sau chiar ai puțin par de la natură? Creează-ți noul look cu ajutorul extensiilor din par natural clip on. Nu-ți fie teamă, n-o să se prindă nimeni dacă nu faci exces. Când ai zile proaste, în care părul îți da bătăi de cap, gândește-te la extensii că la o soluție pe termen lung, pe care nu trebuie să o știe nimeni. Rămâne secret… vei știi asta doar tu și https://extensiizen.ro!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.