Ce parfum ti se potriveste in functie de zodie

Zodiile sunt mai importante decât crezi! Aşa cum unele pietre preţioase sunt recomandate anumitor zodii şi există compatibilităţi în dragoste bazate pe acestea, probabil ştii deja că este recomandat să alegi haine, accesorii, destinaţii de vacanţă sau chiar parfumuri în funcţie de zodia în care eşti născută. Acest lucru se datorează faptului că fiecare zodie are anumite caracteristici şi o personalitate diferită.

Iată, deci, ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. În primul rând, trebuie să ştii de semn eşti. Există patru tipuri: de aer (gemeni, balanţă şi vărsător), de apă (rac, scorpion şi peşti), de foc (berbec, leu şi săgetator) şi de pământ (taur, fecioară şi capricorn).

Semnelor de aer li se potrivesc parfumurile fresh, vibrante. Caută ceva deosebit, cu un parfum intens. Îţi recomandăm esenţele de vanilie, trandafir, liliac sau paciuli.Semnelor de apă li se potrivesc parfumurile cu un efect calmant, atât presh, cât şi floral. Îţi recomandăm esenţele de piper negru, floare de lotus, ciocolată, afine, lemn de santal sau cocos.

Semnelor de foc li se potrivesc parfumurile exotice. Îţi recomandăm esenţele de iasomie, frezii, lime, lavandă, neroli, scorţisoară sau bujori.

Semnelor de pământ li se potrivesc parfumurile floral-lemnoase, cu note rafinate. Îţi recomandăm esenţele de narcise, zambile, cireşe, magnolie, paciuli sau mimoze.

Nu uita să te înscrii la concursul Cosmo My Burberry pentru a câştiga un parfum!

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.