Ce greseli facem in aplicarea rujului

Nu este suficient să cumpărăm produse de calitate pentru a avea buze pline şi senzuale. Poţi avea un machiaj perfect folosind aproape orice ruj, atâta timp cât ţii cont de anumite sfaturi.

Este posibil ca rujul tău să nu arate bine pentru că:

Buzele tale nu sunt pregătite. Indiferent ce produs ai folosi şi cum îl aplici pe buze, dacă acestea nu sunt exfoliate şi bine hidratate, rezultatul final nu va fi perfect. Începe prin a exfolia delicat buzele cu puţin zahăr amestecat cu miere, apoi aplică un balsam de buze.

Nu foloseşti creion de buze. Pentru buze perfect conturate şi pentru ca rujul să reziste mai mult timp, este necesar să foloseşti prima dată un creion de buze. Începe din mijlocul buzei superioare şi continuă către colţuri, iar în partea de jos aplică-l de la colţuri spre centru, apoi colorează şi interiorul buzelor.

Foloseşti creionul de buze greşit. Şi alegerea creionului este importantă. Ai grijă ca nuanţa acestuia să se potrivească perfect cu rujul şi asculte-l înainte să îl foloseşti pentru linii cât mai precise. Dacă este prea moale, îl poţi ţine puţin la frigider înainte de folosire.

Îţi pătezi dinţii. Totul arată perfect, apoi zâmbeşti în oglindă şi observi că iar ai dinţii pătaţi de ruj. Ce poţi face? Simplu: după ce ai aplicat rujul, bagă degetul arătător în gură, pune-ţi buzele în jurul său, apoi scoate-l. Excesul de ruj nu va mai ajunge pe dinţi!

Nu fixezi rujul. După ce ai aplicat rujul, pune un şerveţel între buze şi muşcă-l uşor. Excesul de ruj va ajunge pe şerveţel, astfel încât buzele nu vor arăta prea încărcate, iar şansele ca rujul să se întindă sunt mai mici.

COSMO tip: Dacă vrei ca rujul să reziste mult timp pe buze, foloseşte sub ruj un lipstain în aceaşi nuanţă. Chiar şi după ce rujul s-a şters buzele vor rămâne colorate.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.