Ce greseli facem cand aplicam rimelul

Puţine femei au genele lungi şi întoarse de la Mama Natură (ce noroc pe ele!), motiv pentru care rimelul este un produs cosmetic pe care cele mai multe dintre noi îl folosim zi de zi.

Însă, fără să ne dăm seama, facem anumite greşeli atunci când aplicăm acest „produs minune”. Iată care sunt cele mai des întâlnite:

Nu ţii cont de data expirării. Valabilitatea unui rimel este de numai trei luni, dar multe femei nu cunosc acest lucru sau pur şi simplu îl ignoră. Poate că ţi se pare că rimelul încă este bun, dar rişti infecţii sau iritaţii. Ţine minte: sănătatea ochiilor este mai importantă decât nişte bani cheltuiţi pe un produs nou.

Ce greseli facem in aplicarea rujului

Bagi aer în tub. Unele femei au impresia că dacă introduc mai des periuţa în tubul de rimel, produsul se va prinde mai bine pe ea, dar de fapt nu fac decât să umple tubul de aer. Acest lucru duce la uscarea rimelului, astfel încât acesta se va strica prea repede.

Aplici prea multe straturi. Indiferent ce rimel foloseşti, fie că este unul de la piaţă sau unul de firmă, genele tale nu vor arăta bine dacă aplici prea multe straturi, dimpotrivă: genele se lipesc între ele şi dau senzaţia de „picioare de păianjen”. Pentru un look frumos, foloseşte prima dată ondulatorul de gene, apoi unul, maxim două straturi de rimel.

De ce sunt genele false nocive?

Nu aplici produsul cum trebuie. Aşează periuţa la baza genelor şi mişc-o uşor în zig-zag pentru a fi sigură că produsul ajunge pe toate genele. Continuă în acest fel spre vârfuri. De asemenea, încearcă apoi să creezi un efect de evantai, vor arăta mult mai bine!

Nu te demachiezi corect. Poate că aceasta nu este o greşeală pe care o facem când aplicăm rimulul, însă este foarte des întâlnită. este foarte important să ai grijă atunci când te demachiezi, pentru a şterge orice urmă de produs. Schimbă discheta demachiantă până când nu mai are urme de produs pe ea şi foloseşte beţişoare de urechi pentru a şterge uşor la baza genelor.

Tu faci vreuna dintre aceste greşeli?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.