De ce contează peria de la mascara

Câte mascara, atâtea perii! Deși obiectivul este în mare același – gene lungi, curbate și mai dese – fiecare perie de la mascara are propriul său mod de a așterne formula. Iată noile vedete…

 

peria de la mascara
FOTO: Manole Sava
  1. Voluminoasă la bază, îngustă la capăt. Cu cât peria de la mascara e mai groasă, cu atât colectează mai multă formulă, ceea ce înseamnă o definire bogată cu o singură aplicare. Capătul subțire al mascarei Make Up For Ever Smoky extravagant, 100 lei, se adresează genelor din extemele ochilor, mai scurte și mai rare.
  2. Peria „lebădă”. Curbura cozii periei Lancome Grandiose Wide-Angle Fan Effect mascara, 159 lei, asigură accesul mai bun la gene (volum, alungire și definire indiferent de lungimea genei), deoarece este adaptată formei feței.
  3. Modelul clasic cu peri egali. Face treabă bună pe genele scurte, deoarece perii scurți și egali permit apropierea de rădăcină și asigură o aplicare uniformă. Încearcă Flormar Spider lash mascara, 24 lei
  4. Capul „cobră”. Potrivită genelor lungi, forma periei Essence Lash Princess Volume mascara, 18,6 lei, respectă fidel forma curbată a pleoapei, garantând definirea cu volum a tuturor genelor dintr-o singură aplicare.
  5. Formă neregulată. Fibrele din vârful și de la baza periei Givenchy Noir Couture Volume mascara, 142 lei captează, întind și separă chiar și cele mai scurte gene, în timp ce fibrele din partea de mijloc distribuie cu generozitate doza perfectă de mascara.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.