Ce culoare ne vopsim parul toamna aceasta?

Frunzele încep să îşi schimbe culoarea, apar noi colecţii de haine, nu e firesc să aducem o schimbare şi culorii părului? Dacă nu eşti sigură cum să îţi vopseşti părul toamna aceasta, iată trei trenduri care cu siguranţă vor fi pe placul tău.

Chiar dacă vara s-a terminat, nu înseamnă cu nu mai poţi avea un look sun-kissed. Bronde este o variantă a look-ului cu suviţe şi un mod perfect a adăuga ceva special la clasicul castaniu sau brunet vara aceasta.

Nelson Chan, stilist din Beverly Hills, sugerează să ţinem departe de rădăcini suviţele şi, în schimb, să le împrăştiem în jurul ochilor, a pomeţilor şi a decolteului, aşa cum au procedat Jessica Alba şi Chrissy Tiegen.Bronde este o reinventare elegantă a modului în care brunetul poate experimenta o ultimă pâlpâire de vară în timp ce anotimpurile se schimbă către zile mai întunecate”, spune Chan.

 

Nuanţa roşie aleasă pentru sezonul acesta este cuprul, mai îndrăzneţ decât roşu căpşună sau portocaliul cu care ne-am obişnuit sezoanele trecute. Însă chiar dacă este mai vibrant, arată în acelaşi timp şi natural. 

Un cupru puternic strigă „toamnă” şi este recomandată în special persoanelor cu ochi albastri sau verzi. Cum ţi se par nuanţele alese de Debra Messing şi Emma Stone?

 

Sombré este varianta mai subtilă a celebrului ombré, de aici venind şi numele. În loc de o trecere bruscă între nuanţe, sombré nu este atât de bine definit, iar contrastele nu sunt atât de puternice.

Un look natural precum cel al lui Kerry Washington sau Lily Aldridge se potriveşte oricui şi va rămâne în tendinţe multe sezoane.

 

Cum ţi se par aceste trenduri? Vei adopta vreunul dintre ele?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.