Ce cred barbatii cu adevarat despre machiaj

Unele femei obişnuiesc să se fardeze pentru a atrage bărbaţi, altele pentru a se simţi mai bine în pielea lor, iar altele pentru că este pur şi simplu distractiv să o facă. Însă machiajul îi face pe cei din jurul nostru să ne vadă altfel, deci îi poate influenţa şi pe bărbaţi în alegerea partenerei.

Este greu de spus ce anume ne face să ne simţim atraşi de o anumită persoană. Cu siguranţă nimeni nu îşi alege partenerul doar pentru că are fundul obraznic sau doar în funcţie de cum este fardat. Totuşi, machiajul este unul dintre criteriile care pot face un tip să sară pe tine sau, dimpotrivă, să te evite.7 produse cosmetice must have

Iată, deci, ce cred bărbaţii cu adevărat:

Pentru început, machiajul prea exagerat este un turn-off, şi pe bună dreptate. În această categorie intră şi machiajul nepotrivit (fond de ten prea închis la culoare, aplicat ca o mască, de exemplu). Scopul machiajului este de a te face să arăţi mai bine, de a-ţi pune în valoare calităţile şi de a-ţi ascunde defectele. Ideea este ca tu să porţi machiajul, nu el pe tine.

Cu siguranţă ai auzit şi tu măcar o dată un bărbat spunând că îi e teamă de cum arată o tipă dimineaţa, dat fiind că de fiecare dată când o vede arată ca un claun. „Oare cât de urâtă este de trebuie să îşi ascundă faţa sub atâtea farduri? Nu aş vrea să mă trezesc cu ea în pat!”

Ce greseli facem in aplicarea fondului de ten

Atâta timp cât vei alege un look (cât de cât) natural, bărbaţii nici măcar nu îşi vor dea seama exact ce porţi. În urmă cu ceva timp o tipă povestea cum a decurs o săptămână în care a încercat tot felul de tipuri de machiaj şi a adăugat şi câteva replici ale iubitului său. După ce se chinuise să îşi contureze faţa perfect, acesta i-a spus că parcă-parcă se observă o diferenţă, dar arată ca în fiecare zi.

Acest lucru se întâmplă pentru că femeile sunt obişnuite cu tot felul de farduri şi ştiu să recunoască ce produse au fost folosite pentru a crea un anumit look, însă bărbaţii nu au nicio idee. Cât timp arăţi bine (şi natural), nu le pasă câte produse ai folosit.

Trecând la detalii, ce zonă ar trebui să scoţi în evidenţă? Potrivit unui studiu, bărbaţii preferă să îţi fardezi ochii, nu buzele, dar, încă odată, nu exagerat. În acest fel, privirea ta va fi mai seducătoare şi ştim cu toţii că ochii sunt oglinda sufletului. 

Ingrijirea pielii primavara

Nici rujul nu este de lepădat, dar se pare că bărbaţii nu sunt chiar atât de atraşi de buze roşii, pline şi senzuale, mai ales nu în toiul zilei. Keep it simple şi nu vei da greş!

Poate nu te-ai fi gândit, dar şi blush-ul joacă un rol important. Tipii care au participat la studiul menţionat mai sus au fost puşi să se uite la câteva poze ale mai multor femei – ba când purtau blush, ba când nu purtau. Întrebaţi cu cine ar dori să iasă la o întâlnire, cei mai mulţi dintre ei au ales fotografii în care femeile purtau şi blush.

În concluzie, look-ul preferat de bărbaţi este cel cât mai natural, iar noi credem că nu e nevoie să te chinui foarte mult la fiecare detaliu – bărbaţii oricum nu le observă!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.