Ce coafuri se poartă în 2021

Află direct de la hair-styliști ce coafuri se poartă anul acesta.

În fiecare sezon, marile case de modă își etalează ținutele, dar și propunerile lor în materie de machiaj și coafură și colorare, surse valoroase de inspirație pentru toată lumea. Hair-styliști din toată lumea sunt cu ochii pe tendințele fiecărui sezon, pentru a fi la curent cu ce se poartă, creând la rândul lor propriile versiuni de coafuri în trend. Iată câteva exemple, în viziunile hair-styliștilor El Studio Style și a specialiștilor din cadrul Londa Professional.

Ce se poartă în 2021?

Înainte de a ajunge la salon, e important să iți faci o idee despre tendințele acestui an, tocmai de aceea am cerut sfatul stiliștilor El Studio Style. „Anul acesta este obligatoriu să ieșim mai mult in evidență. Să optăm pentru coafuri mai îndrăznețe care să ne scoată din zona de confort. Se vor purta tunsorile naturale, lejere, cât și pixie; tunsori care se pot stiliza ușor în general, precum boburile alungite sau bobul francez, coafurile stratificate cu un plus de volum și bretonul cortină.”, spune Ramona, hairstylist la El Studio Style.

Tunsori cuminți, în culori care îți fură privirea

Chiar dacă anul acesta părul se va coafa extrem de lejer și nu avem nevoie de multe artificii pentru un look fabulos, culorile sunt cele care ne vor scoate din anonimat.  „O simplă culoare de păr poate schimba complet modul în care ești percepută de către cei din jur și chiar felul în care te simți. Și pentru că se poartă nuanțele îndrăznețe, le putem crea într-o variantă 3D, precum un albastru puternic, de culoarea păunului, sau roz, precum bomboanele pentru copii. Nuanțe la fel de în trend sunt și roșul aprins ca focul, dar și unele mai cuminți precum blondul perlat, în nuanța nisipului sau a caramelului, puse în evidență prin tehnici speciale de vopsire cunoscute încă din anii trecuți precum ombre, highlights, balayage”, spune Alexandra, hair-stylist într-unul dintre saloanele El Studio Style.

Iată câteva dintre creațiile Alexandrei:

THE BOLD ant the Beautiful (hair)

Despre culoare este și colecția trainerilor Londa Professional, Cristina Parinică și Gabriel Ilie. Ei au creat colecția „THE BOLD” – un manifest creativ despre tehnici de colorare, styling și atitudine, structurat pe blond, arămiu și roșcat – trei paliere de culori vibrante, creative, pentru femei care își doresc în permanență să experimenteze lucruri noi, să exploreze și să iasă în evidență nu doar prin atitudine ci și prin look-urile lor. „THE BOLD este un preview la ceea ce ne dorim să aducem pe viitor în cursurile Londa Professional. Pe lângă tehnicile actuale (Balayage, Foils, AirTouch,) sunt femei care iși doresc un păr uniform, iar paleta noastră de culori este super creativă și plină de emoție. Cu această colecție, îmi doresc să putem arăta cum mutăm arta părului de la evoluție la revoluție”,  spune trainerul Londa Professional, Cristina Parinică. „În acest an se poartă ceea ce te pune în valoare”, completează Gabriel Ilie, trainer Londa Professional. „Direcția principală? Un balayage în tonuri nude sau reci, însoțit de volum, reprezintă un MUST HAVE. Culoarea va fi pusă în valoare de tunsori drepte până la umăr, sau în trepte foarte fine cu bretoane lungi”, adaugă stilistul. Te-am făcut curioasă? Inspiră-te din colecția celor doi…

Trendurile actuale versus cele din anii trecuți

Față de trendurile anterioare, anul acesta este unul mai ponderat, tocmai de aceea indemnul trend-setterilor în hair-styling este să ne reîntoarcem la valorile reale ale educației.  „Tunsorile vor fi în mod obligatoriu simple, clasice și lejere, dar cu un impact vizibil asupra celei care o poartă. Nu vom mai purta breton drept sau voluminos, bucle mărunte sau bine definite și nici șuvițe de la rădăcină.”, declară Aliona, hair-stylist El Studio Style, ale cărei creații se regăsesc în galeria de mai jos:

Există și coafuri nemuritoare

Chiar dacă trendurile în hair-styling se schimbă în fiecare an, există și coafuri care vor rămâne mereu în trend. „Buclele și împletiturile sunt nemuritoare. Fie că sunt lejere sau mai elaborate, inserate într-o coafură de ocazie, ori într-un styling de zi cu zi, acestea se potrivesc oricui și au fost întotdeauna îndrăgite și cerute atât de publicul tânăr, cât și de doamnele mai în etate. În plus, sunt extrem de feminine și dau un plus de valoare oricărui tip de păr.”, declară Cati, hair-stylist în cadrul unuia dintre saloanele El Studio Style. Iată câteva dintre look-urile pe care aceasta le propune pentru 2021:

FOTO: El Studio Style, Londa Professionnal

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.