Cadouri utile pentru femei, pentru sărbătorile de iarnă

Femeilor le place să combine utilul cu plăcutul. Şi ce este mai util decât un ajutor pentru un look fresh, frumos, care să facă sărbătorile mai plăcute?!

Aşa că ne-am gândit să conturăm o listă cu cele mai utile cadouri, la preţuri accesibile, special pentru a vă ajuta să vă puneţi frumuseţea în evidenţă. Pentru a fi unice şi puternice, de fiecare dată.



Perie rotativă Rowenta CF9421D0

Această perie rotativă are nu numai un sistem nou de uscare cu rezultate rapide, două direcţii de rotire, înveliş ceramic, dar şi o funcţie ionică ce reduce posibilitatea de electrizare a părului. Acest ultim avantaj ştim sigur că ne scapă de o problemă inutilă.

Kit Do It yourself – Create your own colors by Melkior

Pentru zilele când nu putem ajunge la cosmetică sau pentru zilele în care vrem doar să schimbăm ceva pentru următoarea petrecere ce va veni (mai ales că în luna decembrie, sărbătorile vin una după alta) un kit de tipul do it yourself cu ajutorul căruia putem să ne creăm propriile nuanţe de ojă este binevenit.
Kit-ul conţine oja în 3 culori de bază: roşu, galben, albastru şi alb, prin amestecarea cărora
rezultă mai multe culori. În plus, are şi proprietatea de a se usca rapid.

Şort bucătărie (sexy), by Zara home.

Dacă, în luna decembrie, tot stăm atât de mult în bucătărie, ar fi aşa bine să o facem cu stil şi cu atitudine. O femeie care găteşte, puţin aranjată, experimentează una dintre cele mai sexy ipostaze ale sale. Fond de ten, roşu în obrazi, o nuanţă caldă de ruj şi… neapărat un şorţ simpatic. Cel de la Zara home, cu imprimeu floral are ceva şi cuminte şi sexy în acelaşi timp.

Pantene Strong is Beautiful

Accesoriul perfect, indiferent de zi, eveniment, anotimp… rămâne părul frumos și sănătos.

Nici nu mai contează ce porţi, când părul tău frumos și sănătos spune mai mult decât orice rochie sau accesoriu spectaculos?

Pentru a fi sigură că arată strălucitor, Pantene a creat un cadou special pentru a oferi îngrijire completă părului și un răsfăț binemeritat: șampon, ulei și tratamentul spectaculos „3 Minutes Miracle”.
Iarna asta, părul frumos și sănătos te face să strălucești!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.