Burberry Sport premiaza campionii la BCR Lady Open Romania

BCR Ladies Open Romania a fost ocazia perfecta pentru a arata inca o data punctele de convergenta dintre lumea sportului si universul Burberry.

Pe fundalul energiei doamnelor tenisului romanesc, Burberry Sport a intarit motto-ul editiei de anul acesta «Tenis. O noua atitudine», sustinand tonul energic, spontan si dinamic al ultimelor doua zile de gala.

Dar, sustinand in egala masura, gratia, eleganta si frumusetea pe terenul de tenis si in afara lui.

„Ideea de a asocia parfumul Burberry Sport la turneul de Tenis feminin – a declarat Cristina Lazar, Director General Luxcom Style, importator exclusiv Burberry – naste din dorinta de a aduce o atingere de feminitate, clasa si eleganta, concepte care se conjuga foarte bine atat cu tenisul, cat si cu aceste minunate campioane, atat pe teren cat si in afara lui.”

Note parfumate au colorat atmosfera vineri si sambata. Doamnele s-au putut bucura de parfumul Burberry Sport pentru femei, o combinatie eleganta de ritmuri florale picante si fresh, ce combina jucaus acordurile marine si energia mandarinei, cu note naturale si feminine marcate de magnolie, de caprifoi si petit grain, accentuate de note solare si dinamice surprinse in tonurile senzualitatii rafinate ale moscului si lemnului de cedru.

Domnii au fost incantati de Burberry Sport pentru barbati, parfum citric, lemnos si energic, degajand trei axe principale – adrenalina, actiune si energie – prin notele sale de varf marcate de ghimbir si gref, cele de mijloc jucand in acorduri marine si cele de baza respirand senzualitatea ambrei, lemnului de cedru si delicatetea moscului.

Astfel ca, prin prezenta sa la BCR Ladies Open Romania, Burberry Sport propune inceputul unei colaborari ce se anunta a fi fructuoasa si indelungata.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.