Bucle care se fac… singure

Întrebați ce tip de coafură ar prefera la o femeie, cei mai mulți bărbați au ales bucle lejere! Expertul Matt Fugate, hairstylist din New York, te învață cum să te culci seara ca să te trezești cu bucle.

Pregătirea
Spală-ți părul, apoi aplică un balsam-spray fără clătire și apoi un spray cu sare (încearcă Label M Sea salt spray, 71 lei, sau prepară-ți unul acasă, după rețeta de mai jos), special pentru a crea „beach waves”.Spray cu sare
– 200 ml apă fiartă și răcită
– 1-2 lingurițe sare de mare
– O linguriță de balsam super-hidratant
– O linguriță de gel modelator

Coafează-te de cu seară
1 Înfășoară pe rând câte o șuviță pe ondulator (preferabil fără clapetă), lăsând liber părul de la rădăcină și vârfuri (3-5 cm); această tehnică este cheia obținerii texturii dezordonate. Caută să setezi temperatura ideală pentru a obține bucle lejere: 250 grade pentru părul fin, 350 pentru firul gros.
bucle
2 Eliberează și apoi rulează secțiunea din mijlocul șuvițelor (partea ondulată anterior) cu degetele, și apoi prinde fiecare buclă cu agrafe. Nu uita să lași liberă o parte din rădăcină și vârfurile, pentru a păstra textura.
bucle
3 După ce rulezi tot părul, așteaptă pentru ca onduleurile să ajungă la temperatura normală și apoi aplică un spray pentru ca buclele să se fixeze (încearcă să te muți într-o cameră aerisită; umezeala din baie îți poate compromite buclele). Acum poți merge la culcare.
bucle
4 De dimineață, scoate agrafele, apleacă-ți părul spre spate și scutură-ți rădăcinile, apoi separă buclele cu degetele. La final, aplică un strat fin de spray pentru strălucire.
bucle

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise