Bronde, noul trend în colorarea părului

După balayage, sombre şi ombre, în 2016 este rândul „Bronde”-ului. Este tendinţa anului 2016 în materie de tehnică a culorii, fiind și foarte accesibil din toate punctele de vedere Iată cum îl poți obține acasă sau la salon.

#bronde DIY

Dacă vrei să-ți vopsești părul #bronde acasă, tot ce-ți trebuie este un kit pentru colorarea părului, precum cel de la L’Oreal Paris: Preference Glam Bronde, 36,5 lei. Pachetul conține, pe lângă cele necesare preparării formulei pentru colorare, o perie revoluționară ce facilitează obținerea șuvițelor fără folie de aluminiu sau alte trucuri folosite în trecut.

bronde jlo
JLo, Ambasadoarea L’Oreal Preference Glam Bronde

Secretul colorării fără cusur stă în simpla manipulare a periei incluse în kit, care dispune de 3 canale ce aștern formula uniform, în numai trei pași simpli. Peria trebuie ținută vertical atunci când o încarci cu crema colorantă, iar cele 3 canale trebuiesc acoperite complet cu vopsea, înainte să o treci prin păr, repetând primii doi pași după fiecare aplicare. Încă un lucru important este ca, pentru a obține un efect de „degrade”, să crești presiunea exercitată de perie asupra șuvițelor pe măsură ce avansezi spre vârfuri.

bronde loreal preference
Preference Glam Bronde, 36,50 lei

Colorare la salon

Dacă vrei să te faci „bronde”, dar nu crezi că te descurci acasă, poți cere asta stilistului tău. Londa Professional îți pune la dispoziție acest serviciu în saloane, propunând patru look-uri fabuloase.

„Recomand Bronde-ul deoarece are acel efect de făcut de mâna liberă care creează iluzia că fiecare şuviţă a fost realizată în mod natural de razele soarelui”.

– Corina Macrea, membru în echipa Londa Professional România

Când spunem #bronde ne gândim la o combinaţie de tonuri de maro şi blond, cu ajutorul cărora obţinem un păr cu un aspect deschis în mod natural, atins parcă de razele soarelui. Pentru sezonul de primăvară-vară, Londa Professional propune tehnici noi, personalizate fiecărui tip de păr, indiferent de textură, lungime, tunsoare şi culoare:

bronde
Bronde Stratum

Bronde – Stratum înseamnă rădăcini mai închise şi vârfuri deschise în culoarea mierii. Este un look perfect pentru părul scurt. Multitonalitatea îl va face foarte jucăuş. Vei putea să experimentezi variante de aranjare de la rebel la casual şi să arăţi fabulos de fiecare dată.

bronde
Bronde Masquerade

 Bronde – Masquerade pune onduleurile într-o lumina nouă. Nuanţele de mahon-cedru oferă bogăţie şi adâncime părului. Accentele sunt cele care vor evidenţia formă părului şi frumuseţea lui naturală.

Bronde Shimmer
Bronde Shimmer

 Bronde – Shimmer propune o succesiune de şuviţe în nuanţe deschise, luminoase, alternate cu şuviţe vopsite în culori mai închise. Auriul şi argintiul se combină perfect în cadrul acestui look.

Bronde Edge
Bronde Edge

 Bronde – Edge face tonurile închise mai calde, combinându-le cu nuanţe de maro bogate şi profunde care dau părului formă şi o culoare cu aspect natural.

CITEȘTE ȘI: #fluidhairpainting, noul trend în colorare

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.