Breton sau bucle?

By  | 

Bretonul potrivit

Daca forma fetei este:

Rotunda… suvitele superfranjurate in trepte incep de la nivelul obrajilor si continua pana la barbie.Parul ascunde obrajii plini, iar forma fetei pare subtiata.

Ingusta/prelunga… o tunsoare sic-moderna acopera fruntea, si da iluzia unei fete mai ovale. In plus, suvitele mai lungi din partile laterale sau din breton iti flateaza chipul.

Patrata… aceasta linie ascunde din forma patrata a fetei indulcind(u-ti) trasaturile. Cateva mese suvitate “inmoaie” un maxilar mai pronuntat.

Onduleuri naturale

Daca ai “tone” de rotocoale, si onduleuri, si zbenghiuri, atunci stii cat de grea este operatia de uscare incercand sa le pastrezi cat mai naturale. Dar exista cateva smecherii la care poti apela. Si nu uita: atinge cat mai putin parul de-a lungul procesului de uscare.

Pasul 1: aplica pe parul umed un produs care sa “sporeasca” buclele, apoi ruleaza-le pe deget, de la varf catre jumatatea suvitei. Incearca un produs pentru pastrarea buclelor. Apoi lasa aerul cald al foehnului sa-ti sufle in par pentru aproximativ 10 minute.

Pasul 2: apleaca usor capul si usuca sectiunea din fata folosind un difuzor. Secretul este sa apesi usor buclele cu difuzorul, apoi sa-l indepartezi pentru cateva secunde. Repeta miscarea pana ce parul se usuca.

Pasul 3: odata ce partea din fata este “rezolvata”, inclina tot parul intr-o parte si foloseste aceeasi tehnica a difuzorului, care ramane valabila si pentru restul parului.

Comments

comments

1 Comment

  1. Pingback: Transformă-ți coafura de zi într-una de party. | SASIKO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *