Beauty trend: Pastel Hair

Te tentează și pe tine să-ți colorezi părul într-o nuanță mai puțin obișnuită? Inspiră-te de la vedetele momentului și fă și tu furori pe Instagram cu #pastel hair!

Creta pentru păr și-a făcut lesne loc în trusele noastre de frumusețe, și este o alternativă bună la colorarea permanentă, mai ales dacă jobul tău cere un look mai sobru. În plus, dacă nu ești deja blondă, ar fi necesară o decolorare profundă pentru ca nuanțele pastelate de roz, lila, bleu sau verde să prindă.creta pentru par
Foto: Imaxtree / Badgley Mischka

Este extrem de usor de folosit: Aplică pe păr un șampon uscat înainte să adaugi culoarea, prin simpla glisare a cretei pe șuvițele de păr. Dacă ești brunetă, optează pentru cretă sclipitoare – arată mai bine decât creta pastel, pe părul închis la culoare.

Vrei o culoare permanentă?
Dacă vrei ca rezultatul să fie demn de scos în lume (mai ales dacă este necesară decolorarea părului) programează-te la salon. Dacă tu ți-ai aplica acasă un decolorant universal pentru păr, cel mai probabil vei căpăta – în afară de un păr degradat – o nuanță inestetică de portocaliu. În schimb, în saloane, formula pentru decapaj se adaptează în funcție de culoarea actuală a părului (pigment). Chiar dacă nu-ți faci părul verde, bleu sau roz permanent, la salon, dacă lași un expert să-ți aducă podoaba capilară la stadiul de blond platinat, vei putea experimenta acasă colorarea semi-permanentă sau hair-chalking.

andreea balan pastel hair
Foto: Instagram / @andreeabalanofficial

Rainbow Hair
Inspirația te cam ocolește? Nu același lucru îl putem spune despre Delia, care în ultima vreme ne uimește zilnic cu câte-un look senzațional, dovedind că poți face furori cu părul. Poftim inspirație…

Foto: Instagram @instadelia

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise