Beauty trend 2014: machiajul asortat

By  | 

Lupita Nyong’o, Malin Akerman şi Elizabeth Moss s-au numărat printre cele mai stilate vedete de pe covorul roşu al premiilor SAG Awards 2014. Pe lângă silueta fit şi ţinutele impresionante, cele 3 actriţe ne-au atras atenţia şi cu machiajul lor asortat perfect.

Rochia turquoise a Lupitei Nyong’o, câştigătoare a premiului pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, a atras cu siguranţă atenţia tuturor. Culoarea puternică a rochiei Gucci contrastează cu pielea ca de abanos a actriţei în cel mai plăcut mod posibil. Iar detaliul care a desăvârşit ţinuta Lupitei a fost fardul turquoise asortat perfect cu rochia.

Malin Akerman şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al SAG Awards 2014 cu o rochie Naeem Khan cu design impresionant, neagră cu detalii fine aurii. Pentru că rochia ei era în sine o bijuterie, actriţa a optat penru accesorii şi machiaj discret. Malin şi-a asortat machiajul buzelor cu rochia şi a folosit un ruj cremos auriu.

Elisabeth Moss a purtat la SAG Awards 2014 poate cea mai frumoasă rochie în care am admirat-o vreodată pe covorul roşu, creaţie a designerului Michael Kors. Actriţa a purtat un ruj roşu asortat perfect cu nuanţa rochiei pe care a purtat-o, o combinaţie care nu dă greş niciodată!

Lupita, Malin şi Elisabeth ne-au demonstrat cât de important este să asortăm nuanţa de machiaj potrivită ţinutei, mai ales dacă este vorba despre o culoare puternică. Sunt cazuri în care putem purta orice tip de machiaj, spre exemplu cu o rochie neagră sau albă, însă nu ne putem imagina cum ar fi fost dacă Lupita ar fi purtat fard auriu, Malin fard turquoise iar Elisabeth ruj mov?

Ce părere ai despre machiajul asortat? Crezi că îşi va face revenirea anul acesta sau vom folosi în continuare culori complementare?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *