6 tendinţe de make-up pentru mireasa anului 2016

By  | 

Cele mai în vogă trenduri în machiaj au fost dezvăluite nu doar în ceea ce priveşte trendurile generale pentru 2016, dar şi pentru cea mai aşteptata zi din viaţa oricărei femei, ziua în care păşeşte pe podiumului unei noi vieţi.

Pentru o nuntă excepţională şi desigur, în trend, Katiuşa Popovici, make-up artist, îţi dezvăluie care vor fi cele mai căutate tendințe de make-up pentru mireasa din acest an şi te ajută să descoperi ce stil ţi se potriveşte ție.

”Aşa cum se întâmplă în fiecare an, avem pe de-o parte elementele clasice ce nu se vor demoda vreodată, dar cu fine reinterpretări, iar pe de altă parte trenduri preluate din cele generale pe 2016 cum sunt stilul no make-up şi foarte natural, pomeţii strălucitori, buzele nude sau roz pal şi sprâncenele groase cât mai naturale. Se poate observa că în 2016 se merge foarte mult pe un machiaj cât mai natural, spre stilul boem, dar să nu uităm de culorile vedeta ale acestui an, albastru seren şi rozul cuarţ”, explica Katiuşa.

Tendinte de make-up pentru mireasa

Frumuseţe naturală

Frumusete_naturala

Una dintre tendințele de make-up pentru o mireasa a fost prezentată și de Jenny Packham, Amsale şi Oscar de la Renta, care au demonstrat că mai puţin înseamnă mai mult. Creatorii de modă au folosit o cremă puţin pigmentata pentru a menţine pielea hidratată, puţin blush sau bronzant în obraji, o tuşă de mascara şi buze nude sau roz.

”Acest machiaj se potriveşte persoanelor cu tenul curat, bine exfoliat şi hidratat. Fondul de ten lejer sau BB cream-ul va ascunde petele, în timp ce blush-ul de un roz pal sau iluminatorul vor îmbujora şi ilumina obrajii”, adăugă make-up artista.

Retro Glam

retro_glam

Buclele, buzele conturate în roşu aprins şi clasicul cât eyes au fost elementele prin care s-au remarcat miresele din cadrul prezentărilor Badgley Mişchka, Ines di Santo şi Elizabeth Fillmore, evocând acel stil de glamour tipic vedetelor de la Hollywood.

”Rujul roşu cu siguranţă nu se va demoda vreodată, tocmai pentru că pune în evidenţă orice mireasă, indiferent de forma feţei sau culoarea părului. Eu recomand varianta mata, uşor pudrata, pentru că va rezista mai mult timp pe buze decât un ruj cu o textură fluidă sau cremoasa”.

Smokey eyes în nuanţe pământii

smokey_eyes

Stilul smokey eyes nu este limitat doar pentru o noapte în club. Pentru a transforma look-ul dramatic într-unul angelic, potrivit unei nunţi, make-up artiştii au optat pentru nuanţele pământii şi tonurile metalice calde.

”În 2016, cele mai multe nuanţe pentru machiaj sunt cele calde, iar pentru smokey eyes recomandările makeup artiştilor includ aceleaşi tonuri de pământiu, bej deschis şi nisipiu, o combinaţie care nu este deloc extravagantă. Acest gen de machiaj în 2016 trebuie să fie cât mai puţin definit. Totuşi nu mergem într-atât de departe încât să folosim şi mascara în aceeaşi culoare, pentru că nimic nu se compară cu accentul dat de rimelul negru”.

Pomeţi perlaţi

pometi_perlati

”Multe mirese solicita make-up artistului acel aspect perlat şi strălucitor pentru obraji. Pentru a obţine acest efect se foloseşte un iluminator perlat pe oasele pomeţilor şi în colţul interior al ochilor”.

Buze rozalii

buze_roz

Stilul natural se menţine prin culoarea preferată a make-up artiştilor (Pronovias şi Ramona Keveza l-au folosit cu succes pe podium) pentru 2016 – nuanţele de roz pal şi corai care se potrivesc cu majoritatea tipurilor de ten.

Sprâncene groase cât mai naturale

sprancene_groase

Încă un stil preluat din trendurile de make-up în 2016, sprâncenele groase sunt preferate şi în cazul mireselor. Făcute celebre de Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor şi Brooke Shields, sprâncenele groase revin în tendinţe în acest an.

”Chiar dacă nu te bucuri de sprâncene groase, ele se pot modela cu ajutorul machiajului. Sprâncenele mai groase pun foarte bine în evidenţă ochii şi adăugă o altă dimensiune look-ului de mireasă. Eu le prefer de fiecare dată în favoarea celor prea stilizate, care şterg din aspectul natural al fetei”, completează Katiuşa Popovici.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *