Beauty tendinte toamna 2012: Smokey eyes senzual

By  | 


Pentru machiajul ochilor, starul absolut pentru toamna 2012 este tehnica smokey eyes. Acest tip de machiaj poate fi lejer, monocromatic, de zi – in tonuri de gri, gen Diane von Furstenberg, sau maron (Loewe, Burberry, Blumarine) – sau multicolor, in tonuri bogate de verde crud, mov si aramiu (Roberto Cavalli) ori verde smarald (Jason Wu), potrivit mai ales machiajului de seara.

Citeste si: Beauty tendinte toamna 2012: Machiajul nud

Machiajul smokey eyes este prezent in orice moment al zilei, parcurge toate registrele – de la mat la metalic intens (Giorgio Armani Prive), de la soft la dramatic grungy style (Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier) – si ne prezinta in toamna 2012 moduri noi si interesante de a da profunzime si intensitate privirii.

Genele joaca un rol important in realizarea unui machiaj smokey eyes perfect. Curbate de la radacini, de un negru intens, intr-un evantai bogat, genele vor aduce un plus de senzualitate si dramatism intregului machiaj al ochilor.

Citeste si: Cum sa iti faci smokey eyes in functie de forma ochilor

Smokey eyes in 3 pasi:

  • Contureaza pleoapele cu un creion special cu mina moale, apoi difuzeaza pe toata suprafata pleoapelor, pentru a asigura o baza de culoare cremoasa. Peste aceasta, aplica fardul de pleoape intr-un degrade lejer.
  • Aplica mai multe straturi de mascara negru intens cu efect smokey.
  • Foloseste albul imaculat sub forma unor pete de lumina in unghiul intern al ochilor (Marni, Fendi) si chiar pe pometi si tample (Prada), pentru a separa ochii de nas si a crea un contrast puternic cu machiajul de tip smokey.

Citeste si: Beauty tendinte toamna 2012: Machiaj intens colorat al ochilor

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *