Beauty Q&A: soluții pentru orice problemă

În fiecare zi te confrunți cu cel puțin o problemă de frumusețe și cauți soluții la îndemână. iată cele mai noi provocări cu care ne-am confruntat:

 

Q: Ce pot face pentru părul meu uscat post-decolorare?

A: Transformă-l într-o adevărată podoabă capilară folosind cele mai eficiente uleiuiri, bine-cunoscute pentru propritățile lor hidratante și regenerante: măceșe, mușețel, in, lotus, tiare și floarea soarelui. Le regăsești în cea mai nouă gamă Elseve de la L’Oreal Paris, Huile extraordinaire, formată din șampon, balsam și mască, plus ulei, pentru un ritual complet menit să refacă, să protejeze și să aducă strălucirea pierdută a fibrei capilare.

L'Oreal Paris Ulei extraordinar Șampon, 16 lei
L’Oreal Paris Ulei extraordinar Șampon, 16 lei

 

Q: Ce-mi recomanzi pentru pielea uscată?

A: Încearcă noul Lapte de corp hidratant ROSE cu Ulei de Macadamia de la Herbagen, 25 lei; conține ulei de macadamia, bogat in omega-7, și unt de shea, hrănind pielea intens și parfumând-o discret (laptele de corp este este disponibil in  4 variante: Rose, Herbal, Senzual și White Flower).

Lapte de corp hidratant cu Ulei de Macadamia de la Herbagen, 25 lei
Lapte de corp hidratant cu Ulei de Macadamia de la Herbagen, 25 lei

 

Q: Călătoresc des și caut o soluție pentru a reduce dimensiunile trusei de cosmetice…

A: O poți restrânge semnificativ dacă iei cu tine noul gel de duș calmant cu apă termală La Roche Posay, Lipikar Gel Lavant (200 ml), cu niacinamidă pentru calmarea pielii și unt de shea și glicerină pentru protecție. Îl poți folosi pentru față, corp, păr și zone intime, fiind potrivit pentru toate vârstele, de la bebeluși la adulți, chiar și pe pielea sensibilă.

LrpLipikarGelLavant200ml-E

Q: Ce este acela „Astaxanthin”?

A: Felicitări, tocmai a învățat numele celui mai puternic antioxidant extras din alge. În găsești în uleiul facial uscat Biotherm Liquid Glow Skin best, 205 lei, un produs revoluționar în îngrijirea pielii.

FLACON LIQUID GLOW SANS FOND
Q: Ce pot face pentru ca dinții mei să pară și mai albi?

A: Evită rujurile cu subtonuri galbene (roșu corai, oranj, peach, etc.) și optează pentru coluri cu subtonuri de albastru, precum roșu închis, mov sau fuchsia.

Chanel Rouge Coco Stylo, nuanța Jean, 183 lei
Chanel Rouge Coco Stylo, 183 lei

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.