Machiaj sclipitor pentru Anul Nou (tutorial video)

Oriunde ai petrece noaptea dintre ani, vrei să arăţi la fel de bine ca o vedetă pe covorul roşu. Din acest motiv, ţi-am pregătit un tutorial de machiaj potrivit oricărei nuanţe de ochi, care te va face să ieşi în evidenţă fără prea mult efort.

Pentru început, foloseşte un primer pentru ochi. Am vorbit despre acest produs minunat într-un articol anterior. Apoi, foloseşte un fard bej mat pe toată pleoapa, iar cu o pensulă de blending urcă fardul şi până sub sprâncene. Aplică apoi un fard maro mat la colţul extern al ochiului şi în pliul pleoapei, ca la un look smokey eyes.

În continuare, foloseşte un fard negru mat la colţul extern al ochiului, inclusiv în partea de jos. Foloseşte din nou pensula de blending, fără fard pe ea, în colţul extern al ochiului, pentru ca fardurile maro şi negru să fie mai estompate.

Iar acum să trecem la partea interesantă! Foloseşte un fard argintiu cu cât mai mult sclipici pe pleoapă, evitând colţul extern pe care l-ai fardat cu negru. Dacă nu ai un fard cu sclipici, poţi aplca fără grijă lipici de gene false, acoperindu-l cu sclipici. Cu cât mai mult cu atât mai bine! 

Acum, e timpul să definim puţin ochii cu un eye liner negru. Foloseşte-l la baza pleoapei de sus, făcând o mică codiţă, apoi foloseşte un creion de ochi negru pentru waterline (atât sus, cât şi jos).

Cu o pensulă subţire, aplică puţin fard maro mato şi pe pleoapa de jos.

A venit timpul şi pentru genele false! Chiar dacă machiajul este unul pentru petrecerea de Revelion, încearcă să alegi nişte gene cât mai naturale, pentru că scopul este să îţi pui ochii în evidenţă, nu să ai un machiaj de prost gust. Foloseşte apoi rimel şi puţin eye liner, în cazul în care se vede lipiciul de la gene.

Acum nu mai rămâne decât să ne ocupăm şi de restul feţei. Îţi recomandăm să începi cu machiajul ochilor pentru un look mai curat – este mai uşor să cureţi firicelele de fard căzute sub ochi pe un ten fără fond de ten, concealer şi pudră.

Iar pentru că am pus deja ochii în evidenţă, pentru buze vom alege un ruj nude.

Machiajul pentru Revelion este gata! Acum nu mai trebuie decât să alegi o ţinută pe măsură şi să te distrezi la petrecere.

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi acest machiaj.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.