Cum ne vopsim parul in primavara 2015?

By  | 

Pentru a te ajuta să fii mereu în tendințe, COSMO îți arată ce se poartă primăvara aceasta în materie de culori de păr.

Primăvara aduce cu ea noi începuturi, deci este momentul perfect pentru o schimbare de look. Iar pentru că fetele COSMO vor să fie mereu în pas cu moda, hai să aflăm care sunt principalele culori de păr în tendințe în primăvara 2015, cu ajutorul specialiștilor GETT’S.

Ce purtam primavara aceasta: salopeta utilitara

hilary duffPentru început, nu mai e nevoie să te temi de părul cărunt! Probabil niciuna dintre noi nu își dorește să îmbătrânească și să i se albească părul, însă, din fericire, părul gri este acum în tendințe. Din ce în ce mai multe vedete sau femei obișnuite au adoptat deja acest trend și trebuie să recunoaștem că ne place mult!

Nu te mai opri, deci, la blondul platinat, ci du-l mai departe, personalizându-l cu tonuri gri și liliachii, pentru un rezultat final plin de dimensiune și reflexii interesante, asemenea culorii alese de Hilary Duff.

Trendurile anului 2015 in manichiura

Îți recomandăm să nu încerci această schimbare de look singură, chiar dacă obișnuiești să te vopsești acasă. De data aceasta procesul este ceva mai complicat, deci cel mai bine este să mergi la un salon.

amy adamsApoi, specialiștii ne recomandă în acest sezon și roșcatul, însă de data aceasta nu este vorba de un roșu aprins, pasional, ci de un roșcat mai subtil, mai pal, precum poartă Amy Adams. Nu îți face griji, vei ieși în evidență și cu această nuanță specială, subtilă și feminină.

Nu în ultimul rând, fetele îndrăznețe se vor bucura să afle că pastelurile rămân în tendințe, deci poți experimenta în continuare cu nuanțele din părul tău.

kelly osbourneTurcoaz, verde, roz, violet, toate arată la fel de bine și nu sunt chiar atât de greu de întreținut precum ai putea crede, deși trebuie să recunoaștem că va trebui să îți bați capul puțin pentru a-ți menține nuanța dorită. Ce spui de movul ales de Kelly Osbourne?

Cum iti decolorezi singura parul acasa

Cu toate acestea, alege întotdeauna o culoare care chiar te atrage, cu care te-ai simți în largul tău, care te-ar reprezenta. Oricât de bine ți-ar sta cu o nuanță pastelată, de exemplu, dacă nu te simți confortabil cu ea, tot efortul pe care îl vei face va fi degeaba.

Comments

comments