Beauty book

Cum aplici machiajul de seara

By  | 


Culorile potrivite pentru machiajul de seara

Culorile machiajului de seară trebuie să fie mai puternice decât cele ale machiajului de zi dar într-atât încât să nu devii un semafor. Renunţă la culorile neon şi cele electrice deoarece nu avantajează pe nimeni. Află care sunt nuanţele care îşi pun culoarea ochilor mai bine în evidenţă şi foloseşte-le cu încredere.

 

 

Tehnica machiajului de seara 

Pasul 1: Ten impecabil. Aplică fondul de ten, preferabil unul lichid, apoi finisează look-ul cu o pudră minerală. Foloseşte şi un iluminator pentru un efect mătăsos la acest machiaj de seara.

Pasul 2: Pomeţi definiţi. Zâmbeşte în oglindă şi aplică blush-ul cu o pensulă mare de pe pomeţi spre tâmple.

 

 

Pasul3: Machiajul ochilor. Cel mai important detaliu al unui machiaj de seară reuşit este să alegi nuanţele potrivite atât ca intensitate cât şi cromatică. Investeşte într-un fard cu patru nuanţe complementare de calitate, pe care le poţi folosi atât ziua cât şi seara.

Începi cu o nunaţă deschisă la rădăcina ochilor, apoi către exterior utilizezi o culoare mai închisă. Dacă ai ochii mici foloseşte creion dermatograf sau tuş sub linia genelor de pe pleoapa de jos şi invers. Aplici creionul în interiorul pleoapei dacă ai ochii prea mari.

 

 

Pentru un look dramatic poţi să foloseşti machiajul smokey eyes sau mai nou, a revenit la modă machiajul ”ochi de pisică”. Depinde cât de bine stăpâneşti pensula tuşului. Desigur, există şi tuşuri-cariocă, mai simplu de utilizat dacă eşti obişnuită cu creionul dermatograf.

Pasul 4: Buze senzuale. Dacă vrei un machiaj de seara desăvârşit, conturează-ţi buzele cu un creion special cu o nuanţă mai închis decât rujul pe care îl aplici imediat cu ajutorul unei pensule. Un ultim retuş machiajului tău de seară poate fi un strop de luciu de buze care dă un efect de buze mai pline.Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *