10 coafuri inspirate de la vedete pentru toamna 2015

By  | 

Simţi nevoia unei schimbări de look odată cu schimbarea anotimpului? Vedetele sunt de obicei cele mai bune surse de inspiraţie în materie de beauty, pentru că sunt la curent cu tendinţele şi, uneori, impun ele însele trenduri în materie de tunsori şi coafuri. Fie că vrei să îţi tai părul, să te vopseşti sau doar să încerci o coafură mai fancy pentru un eveniment, iată cele mai chic coafuri inspirate de la vedete pentru această toamnă!

Bob asimetric

Văzut la: Rachel McAdams, Jennifer Lopez. Este o alegere inspirată pentru toamnă, când părul are tendinţa să se electrizeze din cauza hainelor groase. Dacă ai părul tăiat bob, puţin peste urechi, scapi de această problemă enervantă. Bobul asimetric pune cel mai bine în evidenţă faţa pătrată, dar poţi să îl abordezi cu încredere şi dacă ai faţa ovală.

Lob

Văzut la: Julianne Hough, Naomi Watts, Elizabeth Olsen, Karlie Kloss. Această versiunea mai lungă a bobului este o tunsoare versatilă, care se poate termina oriunde între bărbie şi claviculă. Dacă ai faţa în formă de inimă, alege un lob până la bărbie; faţa rotundă poate părea mai lungă dacă este încadrată cu un lob până la claviculă, cu breton aranjat lateral; faţa pătrată poate fi perfect pusă în valoare de un lob până la claviculă, fără breton, cu cărare pe mijloc. Iar dacă ai faţa ovală, eşti norocoasă: vei arăta minunat cu orice fel de lob!

Pixie

Văzut la: Scarlett Johansson, Kate Mara. Chiar dacă e toamnă şi afară se răceşte, părul scurt e în tendinţe! Pixie-ul lui Scarlett Johansson, cu cărare laterală şi şuviţe asimetrice care cad pe frunte este varianta modern-chic. Dacă îţi doreşti un look retro-chic, o tunsoare scurtă cu volum în vârful capului şi breton asimetric care acoperă fruntea până la jumătate, va da chipului tău o gingăşie inrezistibilă.

Breton lung

Văzut la: Ciara, Beyonce, Kylie Jenner, Nicki Minaj. Bretonul e perfect pentru a acoperi o frunte prea înaltă şi a „tăia” din lungimea unei feţe lungi sau ovale. Încearcă un breton lung, care trece de sprâncene şi lasă să se întrevadă fruntea.

Păr lung, tăiat în scări

Văzut la: Sara Sampaio, Selena Gomez. Dacă nu vrei să renunţi la plete, dar îţi doreşti un „upgdade” stilistic, taie unele şuviţe mai scurt, pentru a da volum părului tău lung şi a-i permite să se onduleze subtil la vârfuri.

Roşcat

Văzut la: Bryce Dallas Howard, Sienna Miller, Ali Larter. Dacă până şi blonde consacrate precum Sienna Miller şi Ali Larter au trecut la roşcat, e clar că aceasta e culoarea sezonului! Încearcă un roşcat cupru, ca cel al actriţei Bryce Dallas Howard, sau roşcatul cu nuanţe castanii care o prinde atât de bine pe Ali Larter.

Şuviţe blonde

Văzute la: Dakota Johnson, Lily Alridge. Dacă îţi doreşti să păstrezi puţin din căldura verii în părul tău, vopseşte-ţi câteva şuviţe blonde, mai mult la vârfuri decât pe toată lungimea părului. Îţi vor lumina faţa şi arată minunat în combinaţie cu tonurile închise şi pământii, specifice hainelor de toamnă.

Vârfuri ombré colorate

Văzute la: Britney Spears, Katy Perry. Vedetele s-au cam săturat de părul-curcubeu şi optează mai nou pentru doar puţină culoare, la vârfuri. Verde, roz, albastru, mov, alege orice culoare preferi – sau combină mai multe! – şi colorează-ţi părul de la jumătate în jos, cu efect ombré.

Coada înaltă

Văzută la: Rita Ora, Miley Cyrus, Chrissy Teigen. Şi prin „înaltă” înţelegem în vârful capului! Piaptănă părul strâns pe cap şi prinde-l în creştet, înconjurând baza cozii cu o şuviţă, pentru a da un finish sofisticat coafurii. Acentueaza-ţi sprâncenele, foloseşte eyeliner lichid pentru machiajul ochilor şi un ruj roşu intens pe buze, şi vei fi pregătită pentru orice party!

Wet hair perfect întins

Văzut la: Rita Ora, Gigi Hadid, Demi Lovato, Kim Kardashian. Vedetele nu s-au săturat încă de wet hair, iar cele mai multe optează în ultima vreme pentru un stil perfect întins, cu părul aranjat după urechi şi fără cărare. La fel ca şi coada înaltă, este un mod de a-ţi descoperi faţa, o coafură minimalistă care îţi permite să porţi machiaje îndrăzneţe.

Comments

comments