Experimentează hidratarea infinit de simplă cu Avène Hydrance Aqua-Gel!

Simți că ești mereu într-o cursă contratimp? Deadline-uri, întâlniri, shopping… Dar cum rămâne cu îngrijirea pielii? Știm că nu ai timp pentru toate cele 10 produse pe care le folosesc asiaticele în ritualul lor de frumusețe, de aceea am creat o soluție infinit de simplă.

Eau Thermale Avène îți dezvăluie o nouă experiență de hidratare: Hydrance Aqua-Gel!

O cremă de îngrijire multifuncțională all-in-one, Hydrance Aqua-Gel oferă o senzație delicată și revigorantă datorită texturii de gel, ce răsfață pielea cu un singur gest! Se poate folosi în orice moment, în mai multe moduri: cremă de zi sau mască de noapte și oferă îngrijire atât pentru față, cât și pentru gât și conturul ochilor. 

Cu o formulă inspirată din ritualul de frumusețe al japonezelor, Hydrance Aqua-Gel îmbină delicatețea unei loțiuni cu hidratarea profundă a unei creme emoliente, astfel că rezultatul final este uimitor: o textură lejeră cu acțiune intensă de hidratare.

Un adevărat cocktail de ingrediente active, Hydrance Aqua-Gel împlinește cele 3 mari nevoi ale pielii sensibile:

HIDRATARE intensă și de durată* – datorită complexului CohedermTM, ce acționează 24 ore

CALMARE** – grație conținutului de apă termală Avène (75%), cu proprietăți anti-iritante

DETOXIFIERE – mulțumită combinației de dextran sulfat și pre-tocopheryl, pentru o piele reîmprospătată

În plus, Avène a îmbunătățit gama Hydrance cu încă 4 produse destinate îngrijirii zilnice a tenului: BB Cream hidratant cu SPF30 (în varianta light și rich, cu nuanță cameleonică, ce se adaptează tuturor fototipurilor) și cremă hidratantă cu SPF30 (în varianta light și rich, cu efect protector și antioxidant).

 

Află mai multe informații de aici:

www.eau-thermale-avene.ro

www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania

www.instagram.com/eauthermaleaveneromania

 

*Indicele hidratării straturilor superioare ale pielii după 6 ore de la aplicarea gelului cremă Aqua. 12 subiecți. **Toleranță în testul de utilizare . 39 de subiecți. Rezultate după aplicare.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.