Avanpremiera: tendințe de toamnă-iarnă

Se anunță unul dintre cele mai fastuoase sezoane din ultimii ani, în care machiajul, manichiura și coafurile fac… „show”! Ne-a fost cam greu să ne decidem ce ne place cel mai mult, dar iată-le pe cele mai hot dintre tendințe în acest sezon…

 

POMEȚI BRONZAȚI

Folosirea pudrei bronzante pentru a sublinia volumele feței este și un mod numai bun pentru a-ți anima figura în sezonul rece.

tendințe 2017
Makeup: MAC @ Lemaire

BLUE SMOKEY EYES

Uită de negru și maro pentru a-ți contura difuz ochii și optează pentru albastru intens, cu care să umpli pleoapa superioară și să conturezi linia inferioară o ochilor.

tendințe
Foto: Imaxtree

LINII GRAFICE PE PLEOAPE

Este una dintre acele tendințe care se reinventează cu fiecare sezon: liniile grafice, fie ele subțiri sau groase, fidele conturului ochilor sau rebele, dovedesc că machiajul ochilor necesită creativitate.

tendinte toamna iarna 2017
Machiaj: MAC @ Oscar de la Renta

BUZE EXPRESIVE: DE LA PASTEL LA NEGRU

Rujul roșu rămâne în atenția designerilor, însă nuanțele de burgundi, mov și chiar negru, capătă o mai mare amploare în acest sezon. Deloc de neglijat sunt nuanțele de ruj roz pastel, dar și tonurile de fuchsia.

MAC_AW16_Marni

GENE EXTREM DE LUNGI

Genele false nu mai sunt de mult o extravaganță, ci o metodă simplă de a-ți contura figura. Anul acesta însă, poți purta unele extrem de evidente, chiar și pe pleoapa inferioară.

FOTO: Chanel

O TONĂ DE SCLIPICI

Fie că aplici foiță aurită, paiete sau glitter, machiajul tău va fi în tendințe. și nici măcar nu mai trebuie să aștepți noaptea de Revelion pentru asta…

FOTO: Imaxtree / Leitmotiv
FOTO: Imaxtree / Leitmotiv

WET LOOK: BUCLE LIPITE DE SCALP, TEXTURI UMEDE

Nu-ți face griji dacă părul tău nu are volum, optează mai degrabă pentru coafuri anti-volum, cu părul aproape lipit de cap, sub formă de bucle aplatizate sau breton din șuvițe.

Machiaj: MAC @ Michael Kors
Machiaj: MAC @ Michael Kors

TEXTURI EXTREME: CODIȚE ÎMPLETITE sau… DESPLETITE

N-ai inspirație pentru a-ți aranja părul? Împletește-l în fel și chip, fiindcă „tricotajele” capilare revin în forță. În plus, texturile frizate, de păr proaspăt despletit, revin în forță.

MAC_AW16_Veronique Branquinho

UNGHII: NOUL FRENCH

Unghiile fac show și în acest sezon, designerii alegând asocierea argintiului cu auriu, sau reinventând manichiura franțuzească prin înlocuirea ojei clare cu negru. Rămân în tendințe și unghiile roșii, dar și designurile pop-art în culori electrizante.

A Detacher emn F16 001

HOT TREND! CULORI ELECTRIZANTE

Favoritul nostru în acest sezon este un machiaj potrivit mai degrabă pentru vară, prin prisma culorilor alese: galben pe pleoapa superioară și cyclam pe cea de jos, la care s-a asortat și un ruj. Ar merge de minune pentru a sfida o zi monotonă de iarnă…

MAC_AW16_I'm Isola Marras

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.