Avanpremiera cumparaturilor de Craciun

Pe 19 noiembrie, in magazinul Sephora Magheru, a avut loc un eveniment exclusivist pentru clientii fideli: Avanpremiera cumparaturilor de Craciun. A fost o intalnire speciala cu Sephora, o petrecere privata dedicata exclusiv clientilor fideli Sephora, o intalnire in avanpremiera cu colectiile de Craciun Sephora.

5000 de clienti Sephora privilegiati, selectati cu atentie, posesori ai cardului de fidelitate Sephora, au fost recompensati pentru loialitatea lor intr-un eveniment dedicat.

Cu un pahar de sampanie si macarons delicioase, s-au celebrat placerea de a descoperi si bucuria de a darui cele mai frumoase cadouri.

Dupa aceasta inaugurare, produsele au devenit disponibile pentru toti clientii, incepand cu 21 noiembrie 2011.

O petrecere a simturilor!

Chiar de la intrare, maestrul de ceremonii al povestii de iarna Sephora, ursul, isi astepta clientii cu multe cadouri. O vitrina interactiva, unica in Romania, instalata doar in magazinul Sephora Magheru, iti propune experiente pline de stralucire. Cu siguranta, vei intra in atmosfera magica a sarbatorilor si te vei bucura ca un copil.

Intr-o lume privilegiata a frumusetii, intr-un decor presarat cu fulgi albi si aurii, Sephora scrie o frumoasa poveste de iarna. Sute de cadouri transformate in truse de machiaj selectate de catre make-up artisti, colectii ale marilor designeri (Karl Lagerfeld, Diane von Furstenberg, Jimmy Choo, etc), noua gama Sephora Oh My Cherie in arome gurmande si sute de alte exclusivitati si editii limitate. Toate pot fi de acum adulmecate, incercate si cumparate!

Cardul de fidelitate Sephora – o relatie privilegiata cu Sephora

Cardul Sephora Black, este doar primul pas in universul Sephora, o lume a cosmeticelor si a parfumurilor. Din momentul obtinerii lui, avantajele nu vor inceta sa apara:

  • invitatii la evenimente speciale in magazinele preferate
  • lansari de produse in avanpremiera
  • vanzari private cu reduceri spectaculoase
  • oferte personalizate tot timpul anului

Cardul Sephora Black – un card cu 1.000 de surprize !

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.