Aur coloidal – redescopera elixirul tineretii

Inca din antichitate aurului i s-au atribuit proprietati deosebite. Alchimistii (Paracelsus) considerau ca aurul are puterea sa pastreze trupul indistructibil, avand proprietati de regenerare si intinerire.

Ideea obtinerii aurului asimilabil a fost obiectul de cercetare pastrat cu sfintenie in taina de catre adeptii Marii Opere (obtinerea Pietrei Filosofale).

In sfarsit cercetatorii au reusit sa creeze aurul coloidal (Michael Paradail). Aurul coloidal e o solutie coloidala cu particole extrem de mici (nano) de aur.

La “Privatinstitut fur Naturheilweisen Arkanum Bavaria” au fost constatate cresterea tonusul vital si stimularea functiei de regenerarea a organismului ca urmare a aplicatiilor cu aur coloidal.

Institutul de cercetari in domeniul biofizicii “LifeTestInstitute” a efectuat teste si analize chimice precum si fotografii ale efectului tip Kirilian, masurari a cantitatii de biofotoni (emis de ADN-ul celulelor umane) si au relevat ca dupa aplicare externa, solutia de aur coloidal are efectul revitalizator si de regenerare.

Aurul coloidal ofera o mare sigurantra in tratamentele cosmetice datorita caracteristicilor antiinflamatorii si antialergice nemaipomenite. Are multiple efecte anti-aging si ste un excelent antioxidant.

Aurul inhiba elastoza, prezenta in tesuturile inflamate, evitandu-se astfel degradare elastinei, fibra responsabila de flexibilitatea pielii. In plus, fiind antialergic, aurul suprima eliberarea anafilactica a histaminei, fiind capabil sa inlocuiasca glucocorticoidele (care au foarte multe efecte secundare nedorite)

Aurul coloidal reda fermitatea pielii, amelioreaza ridurile, confera stralucire tenului, redefineste conturul fetei si inchide porii. In combinatie cu magneziu si cupru, aurul coloidal ajuta la refacerea colagenului.

Aceste trei elemente sunt recunoscute ca protectori ai pielii impotriva factorilor ambientali nocivi, acestia fiind prezenti in concentratii foarte mari in mediul urbanistic aglomerat cu ecologia precara. Curios e faptul ca organismul femeii contine de 5-6 ori mai mult aur decat cel al barbatului – de aici si nevoia sporita pentru acest atom miraculos.

La Salonul Flamingo se foloseste o gama variata de cosmetice care contin aur, argint, cupru si zinc coloidal. Tratamentele pentru frumusete si sanatate sunt personalizate, tinandu-se cont de structura si fiziologia pielii si parului fiecaruia client. Se fac recomandari despre dieta, igiena si mod de viata in general.

  • Salon de Frumusete Oasis Flamingo: Str. Visarion nr. 10 (Piata Romana), sector 1, Bucuresti, telefon:0742.848.624, 0768.555.129.
  • www.salonflamingo.ro.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.