Cele mai utile aparate de îngrijire personală

Când vine vorba de îngrijirea personală, cercetările și inovațiile par să nu se mai oprească. În fiecare an, apar noi și noi tehnologii, dispozitive și aparate care promit marea cu sarea. Adevărul este că multe dintre aceastea nu sunt pe deplin testate înainte de a fi puse pe piață, iar utilitatea lor depinde de mulți factori pe care nu-i poți stăpâni. Așa ajungem să ne umplem rafturile din baie cu tot felul de produse pe care le folosim de 2-3 ori maximum. Există însă și aparate cu adevărat utile, pe care merită să le cumperi.

Periuța electrică

Dacă n-ai trecut încă la periajul electric, nu știi ce pierzi. Ia-o chiar acum. Poți s-o iei chiar și în rate de la Flanco. Și nu vei regreta nicio clipă. Mai ales dacă optezi pentru variantele mai sofisticate, cu programe diferite de periaj, cronometru și impulsuri sonice. Vei simți în sfârșit că ai dinții curați după fiecare periaj, ca și cum ai merge la dentist de două ori pe zi.

Perie rotativă și ionică

Așa cum nu mai trebuie să mergi neaprăat la stomatolog ca să ai dinții curați, nu trebuie să mergi nici la coafor ca să ai părul minunat în fiecare zi. Periile rotative moderne usucă și coafează părul în același timp, ca să obții rezultate profesionale rapid, la tine acasă, în fiecare dimineață. Iar majoritatea sunt dotate cu generatori de ioni, care au efectul de a reduce electrizarea părului și care lasă părul neted și mătăsos. În plus, vorbim despre perii delicate, cu fire de calitate, care nu se prind în păr, cum se întâmpla odinioară.

Cântarul electronic cu analizator

Ce poate fi așa special la un cântar? Te urci pe el, te sperii de ce indică și te duci la sală. Punct. Dar în ultima vreme, cântarul a căpătat puteri noi. Ba chiar superputeri, având în vedere că îți poate măsura o serie de parametri esențiali din compozitia corporală: masa musculară, masa osoasă, procentul de grăsime corporală, nivelul de hidratare, aportul de calorii necesar. Și, da, îți spune în continuare și câte kilograme ai. Dar cunoscând întreaga imagine, e mai ușor să iei decizii despre dieta ta, să trăiești mai echilibrat și să îți dai seama unde anume ai de lucrat.

Epilator IPL

Vorbim despre epilarea defintivă. Ai putea să te întrebi, prin urmare, de ce să-ți iei un aparat care epilează o dată și pentru totdeauna, când poți să faci asta la un salon. Dar adevărul este că acest definitiv nu se obține din prima. E nevoie de ședințe succesive pentru a-și face efectul. Ședințe care sunt destul de costisitoare și pentru care trebuie să-ți găsești loc în program. Brusc, parcă nu mai pare atât de ridicol să cumperi un astfel de aparat, ca să-l folosești când vrei tu, ori de câte ori e nevoie. E simplu de utilizat, nu provoacă durere și nu ocupă spațiu. Dar îți eliberează bugetul și programul.

Indiferent că sunt pentru îngrijire personală sau pentru uz caznic, aparatele electronice pot să vină cu prețuri destul de ridicate. Dar dacă ai CardAvantaj, elimini prețul din ecuație și te gândești strict la funcții. Pentru că poți să plătești totul în rate fără dobândă*. Și pleci cu produsul acasă, să te bucuri de el imediat.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Sursă: Digital Metrics
Sursă foto: Credit Europe Bank

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.