Totul despre apa micelară

Apa sau soluția micelară are un rol important în îngrijirea corectă a pielii, iar dacă îți dorești să ai un ten cât mai aproape de perfecțiune, nu trebuie să omiți utilizarea acesteia.

Ce este apa micelară și cum funcționează?

Această soluție este alcătuită din moleculele numite micele, care pot fi descrise ca niște bule de grăsime care absorb alt grăsimi. Astfel, apa micelară reușește să absoarbă impuritățile de pe piele, inclusiv murdăria sau machiajul.Ce beneficii are?

Curăță machiajul

Apa micelară poate fi folosită cu succes ca demachiant, indiferent dacă este vorba de unul light sau unul foarte intens și rezistent. Este potrivită tuturor tipurilor de piele.

Curăță impuritățile

Chiar dacă nu te fardezi, tenul tău trebuie să fie curățat în fiecare dimineață și seară. Poți folosi în acest scop apa micelară în locul altor produse.

Hidratează pielea

Spre deosebire de alte demachiante sau loțiuni, apa micelară nu doar că nu usucă pielea, dar o și hidratează.

Nu irită pielea

Acest produs cosmetic a fost creat în special pentru persoanele cu tenul sensibil, care obișnuiesc să se irite atunci când folosesc alte produse de demachiere și curățare.

Nu trebuie clătită

Ideală pentru femeile mereu grăbite, apa micelară nu trebuie clătită după ce ai aplicat-o pe piele.

Cum se folosește?

Se îmbibă o dischetă demachiantă cu apă micelară, apoi se curăță cu grijă tenul. Nu trage prea tare de piele și nu freca!

 

Citește și: Cum se face demachierea corectă a tenului 

Citește și: Cum scapi de cicatricile cauzate de acnee? 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.