Amprenta buzelor tale vorbește despre tine

Experții au hotărât: nimic nu spune mai multe despre ce fel de persoană ești decât amprenta buzelor tale proaspăt rujate.

Amprenta buzelor tale poate spune mai mult decât pot exprima cuvintele. Am apelat la cunoscutul „lipsologist” Anna Snodgrass să ne ajute să descifrăm ce exprimă fiecare.

Triunghi. Dacă amprenta buzelor are trei zone distincte (pot fi rotunjite), ești cel mai probabil gata mereu să îi ajuți pe ceilalți să reușească, și îți pui prietenii într-o lumină bună – exact ca o profă de treabă sau o sfătuitoare de nădejde.

Dreptunghi/pătrat. Dacă forma ta poate fi încadrată ușor într-un patrulater, nu-i de mirare că prietenele tale îți cer tot timpul sfatul ori ajutorul. Ești o tipă cu picioarele pe pământ și simț practic desăvârșit. Dar și visul (sau coșmarul!) oricărui bărbat.

amprenta buzelor

Vălurele. Dacă atât buza de jos cât și cea de sus sunt ondulate pe margine, ești cel mai probabil o tipă creativă, capabilă să gândească „outside the box”. În orice tip de relație, pentru tine este important să găsești persoane care să te înțeleagă cu adevărat.

Diamant. Dacă așa arată amprenta buzelor tale, personalitatea ta sclipitoare îi atrage pe cei din jurul tău. Cel mai probabil ești mereu înconjurată de o gașcă mare și te împrietenești la cataramă cu oricine. Recunoștința este o prioritate pentru tine.

Oval/Rotund. Dacă amprenta buzelor tale nu are mai deloc colțuri, probabil că ești diplomata grupului în care te învârți și încerci mereu să înțelegi alte puncte de vedere. Își dorești ca lucrurile să meargă ca unse și îți place să-i încurajezi pe ceilalți.

Foto: Getty Images, Imaxtree.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.