Am aflat secretele ingrijirii pielii!

Cele cinci cele mai valoroase dintre secretele ingrijirii pielii sunt chiar aici:

Ți-ai dori și tu un chip perfect, ca al modelelor de top? Aici vei găsi toate elementele necesare pentru a-ți îndeplini visul, de la ingrediente, și până la produse ori tratamentele pe care acestea se bazează. Secretele ingrijirii pielii tale:

Acizii, aliații frumuseții. 

Potrivit experților, acizii alfa-hidroxizi (glicolic și lactic) și beta-hidroxizi (acidul salicilic) sunt esențiali pentru probleme precum pigmentarea, semnele îmbătrânirii, deshidratare și coșuri. Ambele tipuri de acizi sunt capabile să dizolve liantul pentru celulele moarte, prin exfoliere, lăsând pielea sănătoasă să iasă la iveală.

Vitamine. 

Vitamina B, în special tipul B3 (cunoscută și sub numele de niacinamidă) este un super-antioxidant care poate rezolva o groază de probleme ale pielii: rozacee, acnee, dermatită, probleme provocate de expunerea la soare, deshidratare sau hiperpigmentare. Motiv numai bun să cauți acest ingredient în produsele tale de îngrijire zilnică! Vitamina C este ideală pentru a stimula dezvoltarea rezervelor de colagen și capabilă să combată pigmentarea pielii, este un antioxidant puternic, folosit pentru a încetini procesul de îmbătrânire prematură, dar și pentru a da strălucire tenului.

Exfolierea. 

Calea sigură către luminozitate: exfolierea regulată. Procură-ți un scrub cu micro-particule exfoliante delicate sau caută un produs cu enzime, care poate netezi semnificativ suprafața pielii odată ce dizolvă celulele moarte.

Hidratare cu uleiuri.

Uleiurile de curățare și balsamurile demachiante îndepărtează machiajul, sebumul și impuritățile fără să usuce pielea, în vreme ce uleiurile faciale, aplicate înaintea cremei de noapte, hrănesc intens tenul. Toamna este momentul prielnic pentru a le introduce în rutina ta de îngrijire.

Dermatologul. 

Dacă te confrunți periodic cu probleme ale pielii, gen iritații, reacții la diferite produse sau orice fel de manifestare negativă, nu e o soluție să eviți formulele care ți-au dăunat. Este necesar un consult dermatologic amănunțit, care poate scoate la iveală faptul că ai tenul sensibil sau alergii la anumite ingrediente, urmând să folosești produse dermato-cosmetice.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.